CIRC! Si oamenii spera ca CEVA MAGIC se va intampla!

Locul desfasurarii: Pe amplasamentul fostului patinoar din Drumul Taberei

Organizator: Circul Acvatic Belucci si Fundatia PARADA

CIRC!       Si oamenii spera ca CEVA MAGIC se va intampla!

Luni 10 Septembrie, ora 12.00 Circul Acvatic Belucci din Italia va invita la conferinta de presa pentru prezentarea spectacolului PRIETENIE - organizat impreuna cu, si pentru Fundatia PARADA din Bucuresti. In cadrul acestui promitator spectacol, care va fi sustinut miercuri 12 Septembrie (la 18.00 si la 20.15), copiii si tinerii din trupa de circ PARADA vor evolua alaturi de artistii italieni. Circul Acvatic Belucci va dona Fundatiei sumele incasate in urma vanzarii biletelor la cele doua reprezentatii, sprijinind in acest fel campania “Un nas rosu impotriva indiferentei”!

“Circul este interesant când îl vezi, dar devine pasionant când îl practici!” La Fundatia PARADA, fosti si actuali copii ai strazii se initiaza in arta circului pentru ca au nevoie de speranţa si entuziasm si de construirea unui parcurs de viata valorizant. Pentru ca circul umple goluri si construieste punţi de legatura, aduce culoare, noi forme de expresie si le ofera sansa de a-si regasi increderea si respectul fata de ei insisi.

In cadrul spectacolului PRIETENIE, in spatele mastilor, dincolo de paiete, sclipiciuri si reflectoare, dincolo de experienta strazii, veti gasi, inainte de toate, o mare pasiune. Veti gasi dragostea unor copii si tineri pentru performanta si risc… dar, mai ales, pentru libertate. Veti simti bucuria de a avea aripi si de a te inalta… magic!

Timpul este un Circ: mereu impacheteaza si merge mai departe…
Va invitam totusi sa va opriti alaturi de Belucci si PARADA pentru conferinta de presa de luni 10 septembrie, ora 12.00. In felul acesta veti putea intra in contact cu o parte dintre tinerii artisti ai strazii, care vor evolua in cadrul spectacoluli PRIETENIE. Ne gasiti pe amplasamentul fostului patinoar din Drumul Taberei, in apropierea parcului Moghioros.


Detalii despre organizatori:

Circul “Acquatico Bellucci" a fost infiintat de familia italiana Bellucci, acrobati de renume mondial care au facut istorie in domeniu si care si-au propus sa mentina traditia, formand tineri acrobati. Din spectacolele acestora nu lipsesc clovnii, trapezistii, jongleurii si animalele salbatice.

PARADA este o organizatie romana neguvernamentala, apolitica, nonprofit, al carei scop statutar il reprezinta sprijinirea copiilor, tinerilor si familiilor fara adapost, prin intermediul unor servicii integrate de asistenta sociala, educativ-formative si de integrare socio-profesionala.
Trupa de circ PARADA este formata din fosti/ actuali copii ai strazii, integrati intr-unul dintre serviciile Fundatiei (centrul de zi, apartamente sociale, gazde, sustinere in familie). Ei reprezinta Fundatia PARADA atat in spectacole de caritate, in spitale, centre de plasament, scoli sau case de batrani cat si la importante manifestari culturale nationale si internationale. Mai multe detalii la www.paradaromania.ro


Pentru detalii suplimentare privind conferinta de presa persoana de contact: Andreea Stinga – asistent administrativ (tel.: 021 330 76 85; 0744 326 342)

Despre FUNDATIA PARADA

Fundatia PARADA este organizatie romana neguvernamentala, apolitica, nonprofit, infiintata prin Hotararea Judecatoreasca nr. 29 din 15 februarie 1996, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului si recomandata de Ministerului Culturii si Cultelor, membra din anul 2002 a Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului (FONPC). Scopul statutar si misiunea Fundatiei PARADA il reprezinta sprijinirea copiilor, tinerilor si familiilor fara adapost, prin intermediul unor se

Participare: Intrare libera