Pentru cei mici si mari: Circ! Emotii!

Locul desfasurarii: Carrefour Colentina

Organizator: Fundatia Parada

Pentru cei mici si mari: Circ! Emotii!

Pe data de 5 decembrie 2008, orele 13.00-14.00, va invitam sa fiti alaturi de cei mici la spectacolul de circ si animatie sustinut de trupa de circ a Fundatiei Parada la Carrefour Colentina.

Evenimentul marcheaza deschiderea standului Parada in cadrul Carrefour Colentina, stand prin care se va sprijini proiectul fundatiei: Decembrie Magic.
In cadrul acestui stand copiii fundatiei va vor oferi felicitari, podoabe pentru brad, icoane pictate pe sticla, ghirlande si tablouri pictate pe materiale refolosibile .

Un spectacol de circ PARADA nu va fi niciodata joc, indemanare, surprize si rasete pentru ca … poate fi mai mult de atat! La Fundatia PARADA, copii si tineri in situatii foarte dificile de viata se initiaza in arta circului pentru ca au nevoie de speranţa si entuziasm si de construirea unui parcurs de viata valorizant. Fiecare nou spectacol adus pe scena este de fapt o continuare a visului clownului Miloud, fondatorul PARADEI, si o oportunitate pentru copiii si tinerii din trupa PARADA de a-si intari increderea in fortele proprii, de a-si regasi respectul fata de ei insisi si de a exprima valori in care cred: bucurie, entuziasm, speranta!

PARADA a fost infiintata in 1996 de clownul Miloud Oukili. Este o organizatie romana neguvernamentala, apolitica, nonprofit, al carei scop statutar il reprezinta sprijinirea copiilor, tinerilor si familiilor fara adapost, prin intermediul unor servicii integrate de asistenta sociala, educative si artistice. Trupa de circ PARADA, in formula sa completa, este formata din fosti si actuali beneficiari ai Fundatiei. Ei reprezinta PARADA atat in spectacole de caritate, in spitale, centre de plasament, scoli sau case de batrani cat si la importante manifestari culturale nationale si internationale. Miloud Oukili, a primit titlul Honoris Causa de la Universitatea din Bolognia.

Pentru detalii suplimentare privind acest proiect va rugam contactati
Fundatia PARADA tel.: 021/ 330 76 85;
Ionut Jugureanu, Director executiv – 0723/153.693.
Gabriela Ionita, Responsabil proiect – 0743/698.300 (igabriela_99@yahoo.com)


Ionut Jugureanu, Director executiv – 0723/153.693.
Gabriela Ionita, Responsabil proiect – 0743/698.300


Despre FUNDATIA PARADA

Fundatia PARADA este organizatie romana neguvernamentala, apolitica, nonprofit, infiintata prin Hotararea Judecatoreasca nr. 29 din 15 februarie 1996, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului si recomandata de Ministerului Culturii si Cultelor, membra din anul 2002 a Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului (FONPC). Scopul statutar si misiunea Fundatiei PARADA il reprezinta sprijinirea copiilor, tinerilor si familiilor fara adapost, prin intermediul unor se

Participare: Intrare libera