Curs de formare initiala a mediatorilor la pret de criza

BUCURESTI - 20 martie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, HR

Curs de formare initiala a mediatorilor la pret de criza: 2745 lei in loc de 3660 lei.
Cursurile se organizeaza de luni pana vineri, dar si in week-end la cerere. Nu ezita si inscrie-te la urmatorul curs din 02 aprilie 2012!

Curs de formare initiala a mediatorilor la pret de criza

Pentru ca este criza si stim cat de importanta este dezvoltarea personala, am micsorat pretul cursurilor de formare initiala in mediere
Beneficiati de experienta bogata a formatorilor si aveti acces la informatii structurate in domeniul medierii si nu numai, in schimbul a 2745 RON.
FDC va organiza in Bucuresti incepand din aprilie un curs de week-end, pentru formarea mediatorilor (vineri incepe dupa ora 13:00, iar sambata si duminica cu incepere de la ora 10:00). Cursul de weekend se adreseaza persoanelor care pot participa la curs doar la final de saptamana.
Perioadele exacte de desfasurare se vor stabili de comun acord cu participantii, dupa ce se vor inscrie la curs minim 12 persoane pentru a forma o grupa.
Pentru inscriere si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic la 021/318 90 77 sau prin e-mail la contact@fdc.org.ro, specificand ca doriti sa urmati cursul la sfarsit de saptamana.

Cursul organizat de FDC este autorizat prin Hotararea 83/04.11.2007 si acopera un numar de 84 de ore EFECTIV de formare (6 ore pe zi, la care se adauga pauzele) si se  finalizeaza cu examen organizat impreuna cu Consiliul de Mediere.

Despre Fundatia pentru Schimbari Democratice

FDC are experiență de 15 ani în domeniul rezolvării conflictelor și aplicării medierii. Echipa a dezvoltat proiecte pentru promovarea și aplicarea medierii, dobândind o vastă experiență atât la nivel național, cât și internațional. Formatorii sunt specialiști care vă pot spune „cum să faceți” si nu numai “ce să facețI”. Cursurile de formare inițială în mediere sunt autorizate atât de catre Consiliul de Mediere, cat și de catre Consiliul Național de Formare Profesionala a Adulților.