Curs formare in mediere

BUCURESTI - 17 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Juridic, Cursuri

Fundatia pentru Schimbari Democratice organizeaza in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, “Cursul de formare mediatori” (80 ore).
Cursul se desfasoara la Bucuresti, sediul CCIB, Bd. O. Goga, nr. 2 sector 3, incepand cu 29 iunie 2015.

Curs formare in mediere

Fundatia pentru Schimbari Democratice organizeaza in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti,  “Cursul de formare mediatori” (80 ore).

Cursul se desfasoara la Bucuresti, sediul CCIB, Bd. O. Goga, nr. 2 sector 3, incepand cu 29 iunie 2015, astfel:

Modul I: 29 iunie - 3 iulie 2015;

Modul II: 13 iulie– 17 iulie 2015;

Modul III 27 iulie – 30 iulie 2015.

Cursul de formare iniţială a mediatorilor  este autorizat de Consiliul  de Mediere si de  Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care urmăresc dezvoltarea personală si sunt interesate de aplicarea  tehnicilor de mediere in activitatea curenta sau doresc autorizarea în profesia de mediator.

Tematica abordata: Modulul I (5 ZILE): Teoria şi Analiza Conflictelor, Alternative de rezolvare a disputelor, Cadrul legal privind medierea; Modulul II (5 ZILE): Procesul de mediere si comunicarea in conflict; Modulul III (4 ZILE): Mediere, Etică şi Tehnici de depasirea barierelor de comunicare in conflict.

Cursul se finalizează cu examen de absolvire, organizat in maxim 30 de zile de la finalizarea cursului.

Formatori: Anca Elisabeta Ciucă si Silviu Erusencu – mediatori, formatori si experti evaluatori acreditati de Consiliul de Mediere.

Preţul cursului este de 3.000 RON; în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor, pauzele de cafea, plata examinatorilor si taxele de emitere a certificatelor de absolvire.

Plata se poate face in 3 transe, achitarea integrală a cursului se va realiza până cel târziu data de începere a ultimului modul din curs.

Pentru inscriere, trimiteti e-mail la una din adresele: contact@fdc.org.ro;  anca.vasile@ccib.ro; mediere@ccib.ro sau fax la 021.311.62.58până la data de 25 iunie 2015.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la: 021.319.01.07, 0736399578, 0720.34.14.69.

Despre Fundatia pentru Schimbari Democratice

FDC are experiență de 15 ani în domeniul rezolvării conflictelor și aplicării medierii. Echipa a dezvoltat proiecte pentru promovarea și aplicarea medierii, dobândind o vastă experiență atât la nivel național, cât și internațional. Formatorii sunt specialiști care vă pot spune „cum să faceți” si nu numai “ce să facețI”. Cursurile de formare inițială în mediere sunt autorizate atât de catre Consiliul de Mediere, cat și de catre Consiliul Național de Formare Profesionala a Adulților.