Cursuri de week-end pentru formare initiala mediatori

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, HR

Curs de formare initiala a mediatorilor la pret de criza: 2745 lei in loc de 3660 lei. Cursurile se organizeaza in week-end. Nu ezita si inscrie-te la urmatorul curs din 20 iulie 2012!

Incepand cu 20.07.2012, FDC organizeaza in Bucuresti curs de week-end, pentru formarea initiala a mediatorilor. Formatorii acestui curs sunt: Anca Ciuca (fost Presedinte al Consiliului de mediere in perioada 2007 - 2012) si Silviu Erusencu.

Pretul cursului este de 2745 RON. Suma poate fi platita in rate pe module, respectiv: 845 lei modulul I, 800 lei modulul II, 800 lei modulul III si 300 lei examinarea.

Cursul incepe vineri 20.07.2012, orele 14.00 si continua sambata si duminica cate 6 h pe zi, urmand ca orarul exact si zilele urmatoare de desfasurare in week-end, sa fie stabilite de comun acord cu participantii, astfel incat sa se efectueze cele 80 de ore de pregatire obligatorii.

Cursurile derulate de FDC sunt autorizate de Consiliul de mediere si de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Asadar, in urma absolvirii cursului, veti primi o adeverinta de absolvire eliberata de Consiliul de mediere ( ce va serveste la autorizarea ca mediator ) si o diploma eliberata de CNFPA, recunoscuta de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021 318 90 77 sau prin e-mail lacontact@fdc.org.ro, specificand ca doriti sa urmati cursul de week-end.

 

Despre Fundatia pentru Schimbari Democratice

FDC are experiență de 15 ani în domeniul rezolvării conflictelor și aplicării medierii. Echipa a dezvoltat proiecte pentru promovarea și aplicarea medierii, dobândind o vastă experiență atât la nivel național, cât și internațional. Formatorii sunt specialiști care vă pot spune „cum să faceți” si nu numai “ce să facețI”. Cursurile de formare inițială în mediere sunt autorizate atât de catre Consiliul de Mediere, cat și de catre Consiliul Național de Formare Profesionala a Adulților.