FDC organizeaza Curs de formare mediatori la pret de criza: 2745 lei

BUCURESTI - 13 martie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, HR

In data de 2 aprilie 2012 este programat un nou curs de formare initiala a mediatorilor.

Pretul cursului este unul special si anume: 2745 lei. Suma poate fi platita atat integral, cat si in rate pe module, respectiv 845 lei modulul I, 800 lei modulul II, 800 lei modulul III si 300 lei examinarea.

 Cursul este impartit in trei module. Primul modul se desfasoara in perioada 02-06 aprilie 2012 intre orele 14:00 - 20:00. Urmatoarele doua module se vor stabili de comun acord cu participantii la curs.

 

In urma examinarii, absolventii vor primi o adeverinta de absolvire emisa de Consiliul de mediere (ce serveste la autorizarea ca si mediator) si un certificat de absolvire insotit de suplimentul descriptiv al competentelor eliberate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 

Pentru inscriere si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la 021 318 90 77 sau office@fdc.org.ro

Despre Fundatia pentru Schimbari Democratice

FDC are experiență de 15 ani în domeniul rezolvării conflictelor și aplicării medierii. Echipa a dezvoltat proiecte pentru promovarea și aplicarea medierii, dobândind o vastă experiență atât la nivel național, cât și internațional. Formatorii sunt specialiști care vă pot spune „cum să faceți” si nu numai “ce să facețI”. Cursurile de formare inițială în mediere sunt autorizate atât de catre Consiliul de Mediere, cat și de catre Consiliul Național de Formare Profesionala a Adulților.