Online Business Forum: Instrumente online pentru afacerea ta!

BUCURESTI - 11 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Ştii care sunt beneficiile utilizării instrumentelor online în dezvoltarea afacerilor?
Cunoşti modalităţile de măsurare a investiţiei firmei tale în instrumente de afaceri online?
Vrei să afli informaţii practice, bazate pe studii de caz, pe care să le aplici imediat în afacerea ta?

Te aşteptăm atunci la primele două ediţii ale Online Business Forum : Braşov, 22 septembrie (Hotel Aro, Sala Europa) şi Piteşti, 29 septembrie (Hotel Campus)!

Evenimentul organizat de Fundaţia Post Privatizare şi Underclick.ro îşi propune să sprijine întreprinderile mici şi mijlocii, mai ales în contextul economic actual, prin atragerea atenţiei asupra beneficiilor deosebite ale utilizării Internetului şi instrumentelor online în general în dezvoltarea afacerilor. Specialişti în marketing, management, comerţ electronic şi online business vor fi la dispoziţia întreprinzătorilor pentru a oferi răspunsuri la întrebările legate de avantajele utilizării mediului online în strategia de afaceri a firmelor, în special în contextul actual al mediului de afaceri românesc. Péter Barta – Director Executiv FPP, Claudiu Gămulescu – online specialist şi Manager al Underclick.ro, Liviu Taloi – consultant e-commerce sunt doar câţiva dintre invitaţii care vor încerca, cu participarea activă a întreprinzătorilor, să evidenţieze în mod practic avantajele de business ale includerii mediului online în dezvoltarea unei strategii de business.

Participarea este gratuită, în baza unui formular de înregistrare ce poate fi accesat pe site-ul oficial al evenimentului, la www.obf.ro.

Conferinţa este organizată de Fundaţia Post Privatizare şi Underclick.ro, parteneri fiind Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Banca Transilvania, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Argeş. Evenimentul este susţinut de partenerii media impactnews.ro, esimplu.ro, wall-street.ro, clubafaceri.ro, Transilvania Express, 9am.ro, mytex.ro şi este sprijinit de Vitality Media, DWD, Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet, Asociaţia Naţională pentru E-Commerce şi Mark Instinct.

Despre Fundaţia Post Privatizare

Fundaţia Post Privatizare (FPP) - este o instituţie administrată în comun de Comisia Europeană şi Guvernul României, instituţie constituită ca persoană juridică română, apolitică şi non-profit, având ca scop susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii cu capital majoritar privat din România. Din martie 2009, Fundaţia Post Privatizare a fost desemnată unul din cei doi fondatori ai Fondului Român de Contragarantare, alături de Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Despre Underclick.ro

Underclick.ro – este o instituţie privată şi brandul sub care acţionează mai multe companii care furnizează consultanţă în management, marketing, comunicare online, comerţ electronic şi dezvoltare durabilă a afacerilor prin Internet. În ultimii 5 ani, a rulat peste 200 de clienţi privaţi, IMM şi corporate, a atras peste 300 de oameni în programe de pregătire în afaceri online şi a organizat numeroase evenimente pentru promovarea mediului online.

Despre FUNDATIA POST PRIVATIZARE

Pentru informaţii suplimentare şi programul detaliat al conferinţei, puteţi accesa direct site-ul acesteia, la www.obf.ro sau ne puteti contacta la una dintre adresele de mai jos.

Alina Coman – Fundaţia Post Privatizare
coman.a@postprivatizare.ro

Claudiu Gămulescu – Underclick.ro
claudiu.gamulescu@underclick.ro