Incepe din nou scoala!

BUCURESTI - 12 septembrie 2005

Comunicat tip General in Social

Fundaţia Principesa Margareta a României marchează începutul de an şcolar 2005-2006

Fundaţia Principesa Margareta a României marchează începutul de an şcolar 2005-2006 prin oferirea de îmbrăcăminte, încălţăminte şi rechizite pentru 20 de copii din Chilia Veche, 100 de copii care frecventează Şcoala Specială din Breaza şi 41 copii beneficiari ai Centrului Comunitar Ghencea din Bucureşti.

Totodată, Fundaţia Principesa Margareta a României s-a alăturat iniţiativei SOS Satele Copiilor, World Vision Romania şi Direţia pentru Protecţia Copilului sector 1 Bucureşti şi a oferit uniforme şi încălţăminte pentru 72 de copii beneficiari ai Serviciului Prevenire Abandon din cadrul D.P.C. sector 1.

Despre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Misiunea Fundaţiei Principesa Margareta a României este de a acţiona ca un catalizator pentru dezvoltarea potenţialului uman, în spiritul demnităţii, solidarităţii şi promovării talentului şi valorilor culturale româneşti. Fundaţia dezvoltă programe şi proiecte în Bucureşti şi în ţară, care se adresează atât persoanelor fizice (copii, tineri, bătrâni si familiile lor) cât şi persoanelor juridice (organizaţii neguvernamentale, spitale, dispensare, scoli, instituţii de artă şi cultură), oferind sprijin atât persoanelor aflate în situaţii de criză cât şi persoane care au talente şi aptitudini speciale.

Pe parcursul celor 14 ani de activitate, Fundaţia Principesa Margareta a României a oferit sprijin unui număr de peste 30.000 de copii proveniţi din peste 25 de judeţe ale ţării, atât direct, cât şi indirect prin intermediul a peste 180 de ONG-uri din ţară susţinute până în prezent.

Laura-Maria Balut
Responsabil Relatii Publice si Stringere de Fonduri
Tel: 031-40 55 554
Fax: 031- 40 55 556
laura.balut@principesa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-principesa-margareta-a-romaniei/incepe-din-nou-scoala