Fundatia Pro WOMEN

Fundatia Pro WOMEN


Descrierea companiei Fundatia Pro WOMEN

Despre Fundatia Pro WOMEN
Suntem o organizatie neguvernamentala ce realizeaza de peste 8 ani activitati de consiliere, mediere si orientare profesionala, consultanta in finantari nerambursabile, training, campanii de informare si constientizare, cercetari si studii, seminarii si conferinte.

Echipa noastra
In prezent, echipa Pro WOMEN este compusa din 20 de experti si 13 colaboratori, cu pregatire in domenii diverse, precum administrarea afacerilor, management si marketing, management de proiect, psihologie, training, consiliere, asistenta sociala, comunicare si relatii publice, tehnologia informatiei, sisteme informatice integrate. Pe langa aceste cunostinte, echipa are experienta solida in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila europeana.

Despre proiectele noastre
Suntem specializati in servicii de consultanta pentru proiecte, pornind de la redactarea proiectului propriu-zis, identificarea si atragerea de parteneri, depunerea la autoritatea de management si implementarea acestuia.
Pana in prezent, am reusit sa atragem finantari nerambursabile de peste 2.500.000 Euro in mai mult de 50 de proiecte implementate cu succes, care au fost desfasurate in judetele Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau, Botosani si Suceava si sustinute prin parteneriate durabile cu organizatii si autoritati locale din regiunea Nord-Est si Republica Moldova.
Rata de succes a proiectelor noastre este de 95%.

Comunicate Fundatia Pro WOMEN :

Vezi toate comunicatele companiei Fundatia Pro WOMEN.