ONG-urile din judetul Iasi vor sa se dezvolte!

Iasi - 16 octombrie 2009

Comunicat tip General in ONG

CE VEŢI AFLA?

Cum sa deveniti din ce in ce mai activi in domeniul cooperarii internationale si a ajutorului umanitar? Promovarea si dezvoltarea grupului de lucru FOND Iasi. FOND este Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare si reprezintă organizatiile interesate sa se dezvolte.

DE CE VĂ INVITĂM?

Va invitam sa participati la o noua etapa a campaniei publice de promovare a organizatiilor neguvernamentale iesene si a serviciilor oferite beneficiarilor. Aceasta campanie se desfasoara in cadrul proiectului Impreuna pentru Spiritul civic din Judetul Iasi, implementat de Fundatia Pro WOMEN in parteneriat cu Centrul Diecezan Caritas Iasi. Invitati: reprezentanti ai ONG-urilor iesene, ai FOND Bucuresti cat si mass-media locala.

CE VEŢI AFLA?

Cum sa deveniti din ce in ce mai activi in domeniul cooperarii internationale si a ajutorului umanitar? Promovarea si dezvoltarea grupului de lucru FOND Iasi. FOND este Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare si reprezintă organizatiile interesate sa se dezvolte.

Cum a fost ajutat fiecare din cele 15 ONG-uri iesene? Masurarea impactului campaniei publice asupra ONG-urilor iesene. Vom afla in ce fel si in ce masura cele 15 ONG-uri promovate gratuit prin activitati stradale (mars, concert, fanfara, teatru si targ) cat si in mass-media locala au devenit mai cunoscute in randul colaboratorilor, partenerilor si beneficiarilor.

Invatati din experienta noastra! Diseminarea rezultatelor proiectului. Cum am reusit sa avem 13 parteneri media in loc de 7 estimati initial? Cum am reusit sa tiparim 7500 de pliante pentru 15 ONG-uri, in loc de 3000 de bucati, numar estimat initial? Cum am reusit sa implicam in marsul ONG-urilor peste 200 de angajati si voluntari? Cum am reusit sa atragem ca parteneri in noi proiecte doua primarii din mediul rural iesean, vizitate initial?

UNDE ŞI CÂND TREBUIE SĂ PARTICIPAŢI?

Data si locul desfasurarii evenimentului: Marti, 20 octombrie 2009, intre orele 11-13, la sediul Fundatiei Pro WOMEN, din Aleea Copou nr. 3, Iasi.

Pentru eventuale informaţii şi sesizari legate de proiectele Phare contactaţi cfcu.phare@mfinante.ro.

Despre Fundatia Pro WOMEN

Despre Fundatia Pro WOMEN
Suntem o organizatie neguvernamentala ce realizeaza de peste 9 ani activitati de consiliere, mediere si orientare profesionala, consultanta in finantari nerambursabile, training, campanii de informare si constientizare, cercetari si studii, seminarii si conferinte.

Echipa noastra
In prezent, echipa Pro WOMEN este compusa din 20 de experti si 13 colaboratori, cu pregatire in domenii diverse, precum administrarea afacerilor, management si marketing, management de proiect, psihologie, training, consiliere, asistenta sociala, comunicare si relatii publice, tehnologia informatiei, sisteme informatice integrate. Pe langa aceste cunostinte, echipa are 9 ani de experienta in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila europeana.

DE LA CINE PUTEŢI AFLA DETALII?

Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de tel.: 0232.210.824 sau 0730.103.394. Persoana de contact: Mihaela Sabadac, Coordonator Campanie Publica, Fundatia Pro WOMEN Iasi.
mihaelasabadac@prowomen.ro