„Deschide ochii”! Campanie nationala de prevenire a traficului de persoane in Romania

Locul desfasurarii: Cluj-Napoca

Organizator: Centrul Ratiu pentru Democratie

„Deschide ochii”!  Campanie nationala de prevenire a traficului de persoane in Romania

Centrul Ratiu pentru Democratie si Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane lanseaza campania nationala de prevenire a traficului de persoane, intitulata „Deschide ochii”, in Iulius Mall Cluj-Napoca, vineri 20 mai 2011 ora 18:00, printr-un eveniment in spatiul public, primul organizat in Romania in cadrul  proiectului  european „Open Your Eyes”.

 

Evenimentul are rol de a furniza tinerelor participante suport informational in ceea ce priveste riscurile unei decizii pripite asupra viitorului lor.

 

Tinerele participante vor discuta despre efectele deciziilor cotidiene, care le pot pune intr-o situatie de trafic, in absenta unei informari adecvate,. Paleta subiectelor abordate este larga si cuprinde aspecte legate de pericolul traficului de persoane, de educatie si sanatate, acceptarea unei oferte de munca, de studii sau calatorie, precum si cele mai adecvate alegeri ale produselor cosmetice, cu indrumarea make-up artist Ozana Avadanei.

 

Parteneri in cadrul campaniei nationale de prevenire intitulata „Deschide ochii” sunt Centrul Ratiu pentru Democratie si Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane (Romania), organizatia Nea Zoi (Grecia) si Love 146 (Anglia).

Campania nationala se desfasoara pe o perioada de 5 luni (mai 2011 – septembrie 2011) si va fi sustinuta de evenimente in spatiul public, in orasele Iasi, Calarasi si Cluj, dar si prin diseminarea de materiale informative si difuzarea unui spot audio.

 

Partenerii evenimentului: Iulius Mall Cluj , Radio Cluj, Fundatia Parinti Clujeni- www.parinticlujeni.ro

 

Detalii suplimentare

Centrul Ratiu pentru Democratie

Gratiela Anghelus

Manager proiect

E-mail: gratiela.anghelus@ratiudemocracycenter.org

Tel: +40 264 317555

Confirmare pana la data: 20 mai 2011

Participare: Intrare libera