Fundatia Romanian Angel Appeal


Descrierea companiei Fundatia Romanian Angel Appeal

First Bebe este un proiect inovator si educativ, initiat si derulat incepand din 2007 de catre Fundatia Romanian Angel Appeal.
Adresandu-se viitorilor parinti, o echipa de lectori tineri si inimosi, medici specialisti din maternitatile Bucurestiului, ofera intr-un cadru organizat informatii teoretice si sfaturi practice necesare cuplurilor aflate in asteptarea primului lor copil.Cursurile, care se desfasoara astfel incat sa fie cat mai accesibile si totodata flexibile, abordeaza pe parcursul celor 2 ore si jumatate diferite aspecte legate de evolutia sarcinii, nastere, lauzie, alaptare si ingrijirea copilului, alimentatie, etc.
Totodata, Fundatia RAA a pus la dispozitia viitorilor parinti materiale video, o biblioteca ce contine carti de specialitate, DVD-uri cu documentare legate de sarcina si nastere, precum si posibilitatea de a se familiariza inca din timpul sarcinii cu cerintele vietii de parinte.

Programul „First Bebe” face parte dintre initiativele Fundatiei RAA de dezvoltare si diversificarea a ariei de activitate si este printre primele proiecte care au devenit intreprinderi sociale,fiind premiat in cadrul competitiei NEST 2008.

Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) initiatoarea programului, reprezinta o organizatie neguvernamentala infiintata in 1991, avand ca misiune imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor afectati de boli cronice cu risc de marginalizare si excludere sociala.

Printre ariile de activitate si expertiza ale Fundatiei RAA (www.raa.ro; www.fondulglobal.ro) se numara: serviciile directe multidisciplinare adresate persoanelor aflate in dificultate, programe destinate sanatatii femeii si copilului, consultanta si formare profesionala continua pentru diferite categorii de specialisti, management de proiect, asistenta tehnica de implementare, monitorizare si evaluare tehnica si financiara a programelor de prevenire si control al epidemiilor cu impact major asupra starii de sanatate a populatiei (HIV/SIDA, Tuberculoza).

Persoana de contact pentru programul First Bebe: Iulia Sirbu, Manager de Program iulia.sirbu@raa.ro; firstbebe@raa.ro
tel: + 40 21 323 68 68; + 40 731 137 528; sau la date de contact pe www.firstbebe.ro !

Comunicate Fundatia Romanian Angel Appeal :

Vezi toate comunicatele companiei Fundatia Romanian Angel Appeal.