OUR TARGET: UNDERSTANDING THE WORLD! - Art & Science & Tech Fair

BUCURESTI - 8 iunie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Marți 7 iunie 2022 s-a desfășurat ediția 2022 a târgului de proiecte OUR TARGET: UNDERSTANDING THE WORLD! - Art & Science & Tech Fair. Un festival al cunoașterii, imaginației, creativității și curiozității în fața minunilor naturii și puterii științei și tehnologiei inițiat și organizat de Școala Metropolitană ARC ! Au participat peste 100 de elevi din clasele I -VIII din mai multe școli bucureștene.

Pliant de prezentare

Pliant de prezentare

Echipele participante și-au prezentat proiectele - aplicaţii IT, instalaţii funcţionale şi experimente ştiinţifice şi, respectiv, machete statice - atât jurului (alcătuit din experţi în cercetare şi educaţie), cât și celorlalți participanți la târgul nostru de știință și tehnică. O efervescență creativă, un schimb de experiență foarte benefic și plăcut, pentru care le mulțumim tuturor echipelor de la Școala Metropolitană ARC și din celelalte școli invitate!

Mulțumim tuturor partenerilor noștri ca și membrilor juriului: Iulia Ioana Huiduc Manolescu - Asociația ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI, Ana Maria Roată Palade - Orășelul Cunoașterii, Dr. Ing. Florin Munteanu – membru în Academia Oamenilor de Știință din România, Sorin Dinea - Asociația Henri Coandă, inventatorul multipremiat internațional Mircea Manolescu, Rodica Efros specialist în pregătirea copiilor cu abilități înalte.

Fundația Romanian Business School, sponsorul principal al evenimentului, a acordat premiile constând în vouchere pentru echipele clasate pe primele patru locuri: Școala Gimnazială Cezar Bolliac, Școala Gimanzială Maria Rosetti, Școala Gimnazială Metropolitană ARC, Școala Gimnazială 178, un premiu special pentru relevanța temei și patru premii individuale pentru prezentare. Orășelul Cunoașterii a oferit două ateliere de știință magică pentru locul al II-lea și pentru câștigătorul tombolei .

“Felicitări pentru realizarea acestui proiect minunat care crește frumos de la un an la altul... Multumesc din suflet pentru darul de a participa și de a face parte din minunata echipă de oameni de elită. Vă mulțumesc tuturor pentru participare, implicare, prezență și sustinerea acestor tinere talente pentru a creste si a se dezvolta liber, creativ si inovator. Societatea românească și umanitatea, în general, la ora actuală, are nevoie, mai mult decât oricând, de Oameni Creatori, Autentici, Pasionați de ceea ce fac, dar și de o educație pe măsura măreției și abilităților lor tot mai înalte." Ioana Huiduc Manolescu – "Asociația Învață să zbori!”

 

Despre FUNDATIA ROMANIAN BUSINESS SCHOOL-SCOALA METROPOLITANA ARC

Şcoala Metropolitană ARC – Viitorul începe aici

Înfiinţată în anul 2008, Şcoala Metropolitană ARC este acreditată de către Ministerul Educației Naționale, prin ordinul de ministru numărul 3635 din 29.04.2013, trecând prin toate fazele de evaluare, recunoastere și certificare a calităţii educaţiei oferite. Școala funcționează în prezent pe 3 niveluri de studiu (preșcolar, primar și gimnazial).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-romanian-business-school-scoala-metropolitana-arc/our-target-understanding-the-world-art-science-tech-fair