"Perspectiva transdisciplinara in educatie" - video-conferinta

BUCURESTI - 10 iunie 2020

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Stiinta / Cercetare

Fundația Romanian Business School organizează, miercuri, 10 iunie 2020, ora 19:00 video-conferința "Perspectiva transdisciplinară în educație - știință, educație, societate", în cadrul proiectului inițiat anul trecut "Our Target:Understanding the World !"

Afiș eveniment

Afiș eveniment

Programe de reformă educațională sunt întreprinse în întreaga lume. Toate recomandă implicarea tuturor, cadre didactice, părinţi, instituţiile statului şi societatea civilă, mediul antreprenorial, într-o reformă a paradigmei de educaţie, o adaptare dinamică la nevoile de dezvoltare ale copiilor şi adolescenţilor.

Agenda:

•           Perspective asupra educației secolului al XXI-lea

•           Dezbatere pe marginea celor mai votate subiecte în sondajul de pe pagina de facebook a evenimentului: cunoașterea și înțelegerea lumii; învățarea și predarea într-o lume complexă; soluții inter- multi- și transdisciplinare.

https://www.facebook.com/events/246761986653835/ 

•           Sesiune de întrebări și răspunsuri.

Invitați: Dr. ing. Florin Munteanu ( Fondator al Centrului pentru Studii Complexe - România), Fred Garnett - Research Associate London Knowledge Lab (UK); Dakmara-Ana Georgescu, PhD (expert în educație - UNESCO), Erol-Dan Licsandru PhD - Université de Montpellier Marie Curie Grant DYNANO (Franța).

Evenimentul esre oferit tuturor celor care activează în domeniul educației și în domenii suport pentru educație.

“În ultimii ani asistăm la o dezvoltare fără precedent a unui spaţiu virtual de sinteză, în care, principial, colaborarea este generată de punerea în comun a datelor, de stimularea colaborării interdisciplinare fără bariera limbii sau a limitării la scara unei națiuni. Se împărtășesc pentru prima oară  date, informaţii, păreri, programe de calcul. Se concentrează zi de zi informaţia în programe din ce în ce mai eficiente şi se delocalizează tot mai mult forța de muncă. Munca la domiciliu capătă dimensiune planetară. Cel dinamic este favorizat să existe şi să se dezvolte.”  Dr.ing. Florin Munteanu, Seminte pentru alta lume, Nemira 1999

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe baza confirmării la  solicitarea trimisă pe adresa de email indicată în descrierea evenimentului. În email-ul de acceptare se va oferi și  link de conectare la conferință pe platforma zoom. 

Fundaţia Romanian Business School este un proiect care a demarat acum cincisprezece ani. Prin programe de formare, evenimente culturale şi educaţionale, ateliere de dezvoltare personală pentru copii şi adulţi, ne propunem să contribuim la schimbarea perspectivei asupra profilului uman potrivit unei epoci în schimbare continuă. "Our Target:Understanding the World !"

Despre FUNDATIA ROMANIAN BUSINESS SCHOOL-SCOALA METROPOLITANA ARC

Şcoala Metropolitană ARC este unul dintre proiectele Fundației Romanian Business School.

Înfiinţată în anul 2008, Şcoala Metropolitană ARC este acreditată de către Ministerul Educației Naționale, prin ordinul de ministru numărul 3635 din 29.04.2013, trecând prin toate fazele de evaluare, recunoastere și certificare a calităţii educaţiei oferite. Școala funcționează în prezent pe 3 niveluri de studiu (preșcolar, primar și gimnazial).