„Daruim Craciunul”....celor ce au nevoie de el

BUCURESTI - 13 decembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

14-18 decembrie 2009- Gradinita Prikindel din Bucuresti, sector 4 face daruri copiilor neajutorati.

„Daruim Craciunul”....celor ce au nevoie de el

Continuand traditia de a veni in sprijinul celor cu conditii materiale precare, in prag de sarbatori, Gradinita Prikindel a hotarat sa aduca „un strop de Craciun” in casele si inimile copiilor aflati in dificultati financiare.
Campania se va derula sub sloganul „Bucuria de a dărui un zâmbet” şi va consta în strângerea de jucării, hăinuţe, alimente neperisabile, dulciuri şi rechizite (pentru cel puţin 50 de copii cu vârste cuprinse între 0 şi 8 ani) prin donarea acestora de către personalul instituţiei noastre, copii, părinţi şi alţi voluntari identificaţi pe parcursul derulării campaniei.

Despre Fundatia Romanian Bussines School

Gradinita Prikindel este o institutie privata internationala, deschisa tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani, indiferent de nationalitate, sex sau religie. Unitatea noastra beneficiaza de o constructie noua, proiectata pentru aceasta destinatie. De aceea, toate spatiile au caracteristicile necesare pentru desfasurarea activitatii educationale, conferind copiilor un spatiu atractiv, securizat, un mediu educational stimulativ, care incurajaza atat socializarea copiilor, cat si formarea unor atitudini si comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independenta, entuziasm, incredere in sine.
Gradinita Prikindel raspunde nevoilor copilului , cat si familiei. Pe langa oferta destinata copiilor cu varste intre 3 si 7 ani, ne-am preocupat sa venim in sprijinul familiilor care au copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 3 ani.Gradinita Prikindel s-a specializat in a oferi servicii educationale acestui segment de varsta, oferind un curriculum adecvat, spatiu educational adaptat acestei varste, metode de invatare specifice, dar mai ales, un mediu cald, de familie.

Mihaela Stafiescu
021 335 69 91
mstafiescu@gmail.com