Zona Ilfov-Nord (Snagov) – Relansare economica / turistica: Potential, Noutati si Oportunitati

Locul desfasurarii: Centrul UZINEXPORT - Piata Victoriei (Str. Iancu de Hunedoara 8)

Organizator: Fundatia SNAGOV

Cateva dintre subiectele si intrebarile ce urmeaza a se clarifica:
Infrastructura HoReCa din nordul Ilfovului prezinta mult potential dar si multe nealinieri si lipsuri. Ce a rezultat in urma unei analize concrete? Si ce implica aceste constatari? Ce pot face concret agentii economci?

Care este perceptia agentilor ecomici despre tipul de ajutor de care au nevoie, despre limitarile pe care le intampina? Oare ce poate rezulta dintr-un brainwriting adresat unui astfel de grup?

Reprezentanti ai organismelor de implementare a finantarilor europene vor face scurte prezentari. Ce recomandari pot face acestia – in cazul specific al nordului judetului Ilfov?

Exemple de proiecte derulate cu succes.
Exemplu de noua atractie turistica in zona: Colectia Vlad Basarab Tepes (cu peste 30 de expuneri publice si peste 20 de aprecieri internationale, finalizate cu medalii de aur, argint, wermail etc si care va fi lansata public in mai 2009 in Snagov Sat) – Cum se pot asocia acesteia alte atractii de catre agentii economici?

Partenerii evenimentului:
1) Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov
2) Consiliul Judetean Ilfov
3) COMPASS Consulting

Au fost invitati peste 200 de agenti economici si institutii din cele 11 comune din nordul judetului Ilfov.

Informatii complete despre acest eveniment si participanti sunt prezentate in pagina: http:// www.fundatiasnagov.ro/ro/ index.php?s=689.

Participarea dvs. este conditionata de o prealabila informare a participarii (numar limitat de locuri in sala) - pana cel tarziu in data de 25-martie-2009 ora 14:00

Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare la tel/fax: (021) 323 9905, mobil: 0730 097 505, email: fundatia@snagov.ro

Despre FUNDATIA SNAGOV

www.FundatiaSnagov.ro Custode al Ariei Naturale Protejate "Lacul Snagov" ROSCI2560 (prin conventia de custodie cu MMAP) Ne ocupam de PATRIMONIUL NATURAL si PATRIMONIUL CULTURAL al zonei Snagov Contact: custode@FundatiaSnagov.ro * Tel: 0730097505 * Fax: 0372005110

Participare: Intrare libera