Clubul de Excelenta Dan Voiculescu lanseaza cursurile de vara pentru copiii talentati

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Odata cu venirea vacantei si incheierea anului educational 2007-2008, Clubul de Excelenta Dan Voiculescu lanseaza un program de vara pentru membrii clubului si nu numai. Incepand cu luna iulie, copiii din cadrul celor cinci departamente ale clubului, de muzica, pictura si desen, teatru, informatica si dans vor avea un program special, ce va consta intr-o serie de activitati de recreere, dar si de pregatire complementara domeniului in care fiecare dintre ei se pregateste. Cei interesati, cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani, pot aplica online, accesand site-ul www.fudv.ro si completand o cerere in acest sens prin exprimarea preferintelor. Data pana la care se pot face aplicatii este 7 iulie 2008.
Cursurile Clubului de Excelenta vor fi reluate dupa data de 15 septembrie, odata cu inceperea anului scolar 2008- 2009.Anca Popa
PR & Press Coordinator
Biroul de Presa si Relatii cu Publicul
Tel./Fax 021.335 54 70

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera