Comunicate Fundatia Dan Voiculescu

Fundatia Dan Voiculescu

Compania Fundatia Dan Voiculescu a emis 35 comunicate de presa

 • Sistemul alimentar va suporta transformări majore, în viitor, iar factorii cheie sunt educația și inovarea

  conferintele științifice INOVALIMENT 2022

  BUCURESTI - 24 noiembrie 2022

  Aceasta este concluzia specialiștilor prezenți la INOVALIMENT 2022.

  Cei mai buni cercetători și specialiști din țară și din străinătate participă, zilele acestea, la INOVALIMENT, singurul târg din România dedicat exclusiv cercetării alimentare. Timp de 5 zile, zeci de cercetători își vor prezenta lucrările științifice privind alimentele viitorului, în fața specialiștilor și oamenilor de afaceri.
  Specialiștii din domeniul alimentar au făcut schimb de cunoștințe, în cadrul conferințelor care au loc zilele acestea, în cadrul celui mai important eveniment de cercetare alimentară, INOVALIMENT.
      comunicatul de presa

 • Astăzi începe INOVALIMENT 2022, singurul târg din România dedicat cercetării alimentare

  Inovaliment 2022

  BUCURESTI - 21 noiembrie 2022

  Astăzi începe Târgul Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar INOVALIMENT, primul și singurul târg din România dedicat cercetării alimentare.
  Evenimentul a ajuns la cea de-a III-a ediție și va avea loc online, în perioada 21-25 noiembrie. Ca și la edițiile anterioare, participarea este gratuită.
  Tema ediției din acest an îi provoacă pe cercetătorii înscriși la INOVALIMENT să propună ”Soluții inovatoare la provocarea mondială de transformare a sistemului alimentar”.
      comunicatul de presa

 • Speakeri de renume mondial la Conferința Anuală National Geographic Learning

  Conferința NGL 2022

  BUCURESTI - 11 noiembrie 2022

  Au început înscrierile la Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2022!
  Mult așteptatul eveniment este organizat și anul acesta de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
  Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel, în București, în ultima sâmbătă din lună, pe data de 26 noiembrie 2022, începând cu ora 10.00. Participarea este GRATUITĂ!
  Păstrăm tradiția de a aduce în fața profesorilor din România speakeri de renume mondial și traineri consacrați. Alex Warren și Hugh Dellar vin în Romania cu cele mai provocatoare subiecte.
      comunicatul de presa

 • Mâine începe cel mai mare festival studențesc, UniFEST

  UniFEST 2022

  BUCURESTI - 3 noiembrie 2022

  Fundația Dan Voiculescu sprijină, și în acest an, cea mai mare mișcare studențească din România

  Cel mai mare festival studențesc, UniFEST, organizat de către Uniunea Studenților din România, se va desfășura, în perioada 04-14 noiembrie 2022, în opt orașe din țară: București, Iași, Suceava, Cluj, Craiova, Oradea, Arad și Timișoara.

  Conferința de Deschidere a Festivalului UniFEST va avea loc vineri, 4 noiembrie 2022, începând cu orele 12.00, în Aula Magna a Universității Titu Maiorescu din București (Strada Dâmbovnicului, nr. 22).
      comunicatul de presa

 • Specialiștii arată adevărul crud despre bullying și efectele nevăzute ale celui mai devastator fenomen în rândul copiilor

  Bullying

  BUCURESTI - 21 octombrie 2022

  În 10 minute, un copil poate să își piardă încrederea în sine și în ceilalți, iar consecințele pe termen lung asupra dezvoltării emoționale și integrării sociale sunt extrem de grave
  Aceasta este una dintre concluziile conferinței cu tema ”Prevenirea fenomenului de bullying în școli” organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Revista PSYCHOLOGIES România, în cadrul programului Conferințele WEBDIDACTICA Educațional.
      comunicatul de presa

 • Cât de benefică este o dietă exclusiv vegană în creşterea copiilor? Specialiștii răspund, în cadrul unei dezbateri online

  Conferințele INOVALIMENT

  BUCURESTI - 23 septembrie 2022

  Astăzi are loc întâlnirea cu specialiștii în nutriție pediatrică și cu autoarea primului studiu din lume privind alimentația vegan-vegetariană la copii, Dr. Malgorzata Dezmond. În cadrul conferinție vor fi dezbătute rezultatele primelor două studii privind alimentația vegan-vegetariană la copii. Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu, în parteneriat cu KiloStop Junior.     comunicatul de presa