DE ZIUA COPILULUI CEI MICI DARUIESC “O JUCARIE PENTRU UN ZAMBET” LA VITANTIS SHOPPING CENTER

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

DuminicA, 30 mai a.c., in cadrul evenimentului FANTASIA, organizat in incinta complexului comercial Vitantis Shopping Center, situat pe șoseaua Vitan Barzesti nr.7A (langA targul auto Vitan), Fundația Dan Voiculescu lanseazA campania “O jucArie pentru un zambet”. In cadrul acestei campanii, va fi organizatA o acțiune de strangere de jucArii, destinate copiilor cu care soarta a fost mai putin generoasA. Toți cei care pot dArui o jucArie, se pot alAtura acestei inițiative.
Incepand cu ora 12.00, Vitantis Shopping Center ii invinta pe cei mici in FANTASIA, o lume a copiilor, condusA de copii – pentru copii. Organizatorii au pregAtit un program special, dedicat zilei de 1 iunie, din care nu vor lipsi: spectacolele, concursurile cu premii, atelierele de picturA, clovnii, face painting-ul, baloanele și multe alte surprize! In FANTASIA nu va exista tristețe, iar acei copii care doresc sa daruiasca o jucarie unui prieten neştiut şi necajit o pot face, oferind şi primind un zambet.
Copiii grupului vocal Steluțele Europei, din cadrul Clubului de ExcelentA Dan Voiculescu, vor face şi ei daruri muzicale. Cei care vor veni duminicA, 30 mai, la Vitantis Shopping Center se vor putea bucura de un program artistic, in cadrul cAruia vor mai evolua: corul Adagio, de la Palatul Copiilor şi Şcoala de dans DaviDans.
PregAtit de sArbAtoare, Vlad Dragoescu, Manager Equest-Partners (proprietarul Vitantis), preciza: “Ne-am dorit sA sprijinim și chiar sA ne implicAm intr-un astfel de proiect, pentru cA avem deja o tradiție in a susține tinerii și copiii. Cu ocazia SArbAtorilor de Paște am mai organizat un eveniment similar, in cadrul cAruia am licitat tablouri de valoare ale unor pictori romani celebri, iar banii stranși s-au transformat in burse de studiu pentru copii talentați, dar cu o situație financiarA precarA. De data aceasta, ne propunem ca, alAturi de Fundația Dan Voiculescu, sA transformAm intreg centrul comercial intr-un spațiu al zambetelor și al jucAriilor pentru și din partea celor mici. Cu atat mai mult cu cat la Vitantis Shopping Center se aflA cel mai mare magazin de jucArii din Romania, cu o suprafațA de peste 1.000 mp.”
Campania „O jucArie pentru un zambet” este o inițiativA a Fundației Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei, susținutA de Vitantis Shopping Center, Antena 1, Antena 2, Jurnalul National, Revista Felicia și Radio Itsy Bitsy.Anca Andreea Popa
PR&Press Manager
mobil phone+40 755 04 21 16
phone/fax +40 314 25 58 84
e-mail: anca.popa.press@gmail.com
www.fudv.ro

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera