Doi membri ai Clubului de Excelenta Dan Voiculescu au fost nominalizati pentru Premiile Radio Romania!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan VoiculescuMoise Badulescu (13 ani) si Maria Cristina Craciun (10 ani), membri ai Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, au fost nominalizati la cea de-a VIII-a editie a Premiilor Radio Romania, la categoria “Premiul Radio Romania Junior”. In fiecare an, Premiile Muzicale Radio sunt acordate celor mai valoroase voci ale muzicii romanesti. Nominalizarea celor doi copii vine ca o recunoastere a muncii si talentului lor, recompensate déjà la festivaluri nationale si internationale pentru copii.

Ion Moise Badulescu, premiat numai în 2009 cu 8 trofee este originar din Arges, localitatea Mioveni. Johnny (asa cum îi place sa i se spuna) are un talent deosebit si o voce care a impresionat multe jurii înca din 2006, obtinand de fiecare data cele mai mari premii in cadrul competitiilor. În 2009, a obtinut trofeul la « Cerbul de aur-Junior » si a fost la un pas de a reprezenta Romania la concursul Eurovision Junior 2009.

Maria Cristina Craciun este unul dintre copiii minune ai Galatiului. Prin harul şi munca ei, Maria a obtinut in 2009 doua premii internationale la Concursul International Slavianski Bazar, editia a 18-a şi Festivalul “Doua inimi gemene” Chişinau şi mai multe premii nationale în concursurile muzicale din tara.
Moise Badulescu si Maria Cristina Craciun sunt doar doua dintre vocile de exceptie pe care Clubul de Excelenta Dan Voiculescu le reuneste.

Cea de a VIII-a editie a Galei Premiile Muzicale Radio Romania Actualitati, in cadrul careia va fi desemnat castigatorul categoriei “Premiul Radio Romania Junior”, va avea loc duminica 14 martie 2010, la Sala Radio, incepand cu ora 18,30.


Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei
0755.042.116
tel./fax 031.425.58.83

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera