Ia banii europeni!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

Ia banii europeni!

Află cum poţi accesa fonduri europene! Nu trebuie decât să-ţi doreşti să devii propriul tău stăpân!
Acum, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi LOGICONS oferă celor interesaţi informare gratuită asupra posibilităţilor de accesare a fondurilor europene pentru următoarele programe:
-Măsura 312 – Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-intreprinderi;
-Măsura 313 – Încurajarea activităţilor turistice;
-Măsura 4.3 – Investiţii pentru dezvoltarea microintreprinderilor şi pentru accesare finanţări de la bugetul de stat în baza H.G.nr.1164/2007 – ajutoare de minimis.
Cu fiecare mie de români care trece din zona salariaţilor în cea a întreprinzătorilor de succes, România mai face un pas concret, măsurabil, spre prosperitate! Din acest motiv, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei pune la dispoziţia celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat o grilă complexă de consultanţă în problema fondurilor europene.
Nu trebuie decât să trimiteţi pe adresa de e-mail iabaniieuropeni@fudv.ro propunerea de proiect şi vă puteţi întâlni cu unul dintre consultanţii noştrii care vă vor ajuta să obţineţi finanţarea.

Mai multe detalii pe www.fudv.ro secţiunea Fonduri Europene.


Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei
0755.042.116
tel./fax 031.425.58.83

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera