Membrii Clubului de Excelenta Dan Voiculescu s-au calificat la etapa nationala Mamaia Copiilor!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

Au impresionat un nou juriu! De data aceasta, pe cel de la preselectia zonala pentru Festivalul National de Creatie si Interpretare „MAMAIA COPIILOR”.
Au între 7 si 14 ani si fac parte din departamentul de creatie si interpretare vocala al Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, iar dupa nenumarate ore de repetitii si canto, rezultatele nu au întarziat sa apara: de data aceasta, la preselectia pentru Mamaia Copiilor.
Iulian Selea, Bianca Olteanu, Karina Ghita, Denisa Trofin, Bianca Lixandru, Alexandra Sipos si Ion Moise Badulescu sunt cei 7 copii care au participat pe 7 februarie, la Pitesti, la una dintre primele preselectii zonale pentru Festivalul Mamaia Copiilor si s-au calificat pentru etapa nationala. Au participat la sectiunea interpretare, ca solisti individuali si fiecare dintre ei a impresionat juriul de specialitate. Cu totii au avut melodii în prima auditie, dar si multe emotii, chiar daca nici unul dintre ei nu a fost la prima participare, cei mai multi putandu-se mandri cu numeroase premii sau chiar trofee la festivaluri nationale si internationale.
Urmatoarea etapa a selectiei pentru festivalul de la malul marii se va desfasura la Bucuresti, în perioada 7-9 mai 2010, pentru ca apoi, cei mai buni dintre ei, sa participe la finala mult asteptata de la Mamaia. Anul acesta, cea de-a X-a editie a concursului muzical dedicat copiilor talentati se va desfasura între 8 si 11 iulie 2010.


Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei
0755.042.116
tel./fax 031.425.58.83

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera