Obiectele artei populare romanesti in viziunea tinerilor artisti

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

Obiectele artei populare romanesti in viziunea tinerilor artisti

Dupa ce saptamana trecuta au analizat obiecte de ceramica populara, acum a venit randul mobilierului din casele traditionale romanesti sa fie observat si transpus apoi in lucrari.
A doua vizita la muzeu, o noua tema: “Elementele de mobilier ale unei case traditionale”. Copiii din cadrul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu care au ales sa studieze aceasta tema, au participat miercuri, 10 februarie la o vizita Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, care s-a incadrat in aceasta tematica. Pentru ca sunt pasionati de artele vizuale, ceea ce i-a impresionat la muzeu a capatat forma unor schite, tablouri si planse.
Totul pentru ca acele marunte "Fragmente de traditie" sa gaseasca, mai departe, pastratori tineri, entuziasti si plini de har. La sfarsitul lunii februarie 2010, lucrarile nascute din aceasta experienta vor putea fi admirate intr-o expozitie intitulata “Fragmente de traditie”. Iar talentul si pasiunea lor, munca depusa vor fi rasplatie asa cum merita. Cele mai bune lucrari vor fi recompensate cu premii!
Proiectul “Fragmente de traditie” este derulat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei prin intermediul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, club care reuneste copii si tineri deosebiti, cu aptitudini si talente remarcabile, in diferite domenii de activitate.
Si nu ne oprim aici! Mai avem promisiuni de tinut!


Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei
0755.042.116
tel./fax 031.425.58.83

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera