Preselectie pentru corul vocal al Clubului de Excelenta „Dan Voiculescu” - STELUTELE EUROPEI

Locul desfasurarii: Bulevardul Unirii Nr.10, Bl.7B, Sc.2, Et.2, Ap.31,sector 4, Bucureşti

Organizator: Clubului de Excelenta „Dan Voiculescu”

Preselectie pentru corul vocal al Clubului de Excelenta „Dan Voiculescu”  - STELUTELE EUROPEI

Clubul de Excelenta „Dan Voiculescu” anunta o noua preselectie in cadrul grupului vocal „Stelutele Europei”, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani, baieti si fete, cu aptitudini muzicale deosebite.

Preselectia va avea loc vineri, 8 februarie, între orele 10:00 - 14:00, la sediul Clubului de Excelenta „Dan Voiculescu” din Bulevardul Unirii Nr.10, Bl.7B, Sc.2, Et.2, Ap.31,sector 4, Bucureşti.

Pentru detalii suplimentare contactati-ne la numarul de telefon 335.54.70 sau pe adresa de mail: office@fudv.ro

telefon: 335.54.70
mail: office@fudv.ro

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera