SÂMBĂTĂ, 17 NOIEMBRIE 2007 ORA 18:00 - CONCERT EXTRAORDINAR “MATEI BUCUR MIHĂESCU – PIANIST ŞI COMPOZITOR”

BUCURESTI - 12 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sâmbătă, 17 noiembrie 2007, la ora 18:00, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Asociaţia Culturală Daria’S organizează la sala de concerte „Mihail Jora” a Societăţii Române de Radiodifuziune, concertul extraordinar „Matei Bucur Mihăescu-pianist şi compozitor”.

Credem că la 12 ani putem vorbi despre geniu. Pentru a vă convinge de aceasta, vă invităm pe data de 17 noiembrie 2007, la orele 18.00 la sala de concerte „Mihail Jora” a Societăţii Române de Radiodifuziune, la concertul unde îl veţi cunoaşte pe cel mai promiţător pianist şi compozitor român. E nevoie de ajutor pentru ca geniul să-şi poată îndeplini vocaţia – iar publicul informat e prima condiţie.

La numai 12 ani, Matei Bucur Mihăescu nu e doar un extraordinar pianist ci şi un compozitor de marcă . Până la această vârstă are peste zece compoziţii proprii. Matei Bucur Mihăescu este deja câştigător a numeroase premii naţionale şi internaţionale.

În concert:

În prima parte vor fi interpretate în exclusivitate lucrări compuse de Matei Bucur Mihăescu. Repertoriul va fi variat oferind publicului piese pentru pian dar şi pentru alte formule instrumentale (vioară şi chitară, pian şi flaut, orgă, orchestră de cameră, pian, orchestră si cor).

Îşi vor da concursul:
- MATEI BUCUR MIHĂESCU Compozitor şi interpret
- ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO Dirijor Cristian Brâncusi
- CORUL RADIO Dirijor Dan Mihai Goia
- Elevi ai Liceului de muzică ,,George Enescu”
- Invitaţi speciali: Vasile Donose muzicolog, doctor în filozofie, preşedintele Uniunii Interpreţilor, Coregrafilor şi Criticilor din România;
- Ulpiu Vlad compozitor, vicepreşedintele Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

În partea a 2-a Matei Bucur Mihăescu va evolua ca pianist interpretând alături de Orchestra Radio Concertul pentru pian şi orchestră nr.24 in c-moll KV 491 de W.A.Mozart.

Recitalul este organizat de Casa de producţie Rollywood Promotion , Asociaţia Culturală Daria’S, Cotyso International şi se va desfăşura sub patronajul şi în prezenţa domnului DAN VOICULESCU, Presedintele Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.


Despre Fundatia Dan Voiculescu

Clubul de Excenlenta \'Dan Voiculescu\' isi desfăşoară activitatea in mai multe domenii de excelenţă, in cadrul secţiilor de pictură, desen si fotografie, teatru, şi grup vocal.
Andreea Constantin
335.54.70
office@fudv.ro