Un nou an educational al Clubului de Excelenta Dan Voiculescu

Locul desfasurarii: Teatrul Tandarica

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Duminica, 02 noiembrie 2008, incepand cu ora 14.00, la Teatru Tandarica din str. Eremia Grigorescu nr.24, a avut loc deschiderea unui nou an educational pentru copiii din cadrul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu. Momentul a fost marcat printr-un spectacol oferit de membrii clubului.

Incepand cu luna noiembrie 2008 se va derula cel de-al doilea an educational pentru copiii din cadrul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, dar si pentru cei care fac parte din programul « Drumul spre Excelenta », un nou departament educational din cadrul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Prin intermediul acestui nou program, copiii si tinerii cu potential talent au sansa de a se pregati in aceleasi domenii de activitate ca si membrii clubului, dar si de a fi inclusi in programele desfasurate de Clubul de Excelenta Dan Voiculescu, pe masura ce isi certifica valoarea.

Deschiderea noului an educational a fost marcata printr-un spectacol alcatuit din momente artistice de teatru, dans contemporan, dar si de muzica. Pe scena teatrului Tandarica a cantat grupul vocal al Clubului de Excelenta, Stelutele Europei. In spectacol au fost invitati si elevi ai Scolii nr.129, unul dintre partenerii fundatiei si trupa de teatru Arlechino.
Evenimentul a fost prezentat de actorul Teatrului National, Andrei Duban.

Clubul de Excelenta Dan Voiculescu a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut si reuneste in prezent peste 400 de copii, cei mai multi dintre ei frecventand cursurile de muzica, desen si pictura, teatru, limbi straine, informatica si dans contemporan. Printre profesorii care pregatesc copiii clubului se numara maestra internationala de dans contemporan Adina Cezar, actorul Ovidiu Cuncea si profesoara Angela Florea.

In plus, fundatia ofera copiilor si tinerilor care au obtinut deja performate în diverse domenii si burse anuale, conform regulamentului de acordare a burselor postat pe site-ul www.fudv.ro.0213354505

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera