Be SMART ! Help SMART !

Baia Mare - 10 octombrie 2009

Comunicat tip General in ONG

Proiectul SMART se dezvolta cu ajutorul tau ...

Be SMART ! Help SMART !

Proiectul SMART ( Serviciul Mobil de Asistenta Recuperare si Transport ) al Fundatiei EMA, distins in februarie 2009 la Bucuresti cu premiul special Carol Davila, isi continua dezvoltarea in ciuda crizei financiare si a conjuncturilor prezente acum in Romania, sustinut de implicarea neconditionata si totala a voluntarilor si sponsorilor.
In premiera, pentru Maramures cel putin, intre 3-4 Octombrie, la initiativa Asociatiei Salvatorilor Montani Baia Mare si cu participarea a sase institutii publice si private, Fundatia EMA a 'spart gheata' intr-o noua etapa a proiectului SMART : antrenarea si coagularea unei echipe multidisciplinare de interventie in situatii extreme. Detaliile evenimentului, inclusiv sacrificiile suportate, le puteti citi pe larg pe siteul EMA.
Cu deosebita consideratie si bucurie, tinem de asemenea sa mentionam ca, in ciuda situatiei economice nationale si mai ales a dificultatilor din mediul de afaceri privat, un nou SPONSOR SILVER in persoana firmei Sheba Distribution srl, s-a alaturat ca sustinator al proiectului SMART, furnizandu-ne sub forma de donatie echipamente de navigatie pentru autospecialele de interventie.

Profitand de ocazie, dorim sa anuntam demararea campaniei ' BE SMART ! HELP SMART !' , ce are ca scop strangerea celor 34.000 de euro necesari achizitiei primei autospeciale SMART de interventie in teren accidentat si/sau situatii extreme.

Eventualii parteneri/sponsori interesati a ni se alatura in acest proiect sunt rugati sa ne contacteze ( contact@fundatiaema.ro ) , insa oricine e binevenit sa contribuie la 'construirea' primei ambulante SMART din Romania, donand chiar si numai 1 RON in contul BRD al Fundatiei EMA ! ( RO93BRDE250SV25821262500 )

Despre Fundatia

ONG, cu specific de interventii de salvare/recuperare in conditii extreme
Emanuel Baciu
ema@fundatiaema.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia70/be-smart-help-smart