EMA si Little Anne

Baia Mare - 26 februarie 2010

Comunicat tip General in ONG

Primul manechin de resuscitare al Fundatiei EMA

EMA si Little Anne

Unde se duc cei 2% pe care i-ati directionat catre Fundatia EMA ?

O intrebare fireasca pentru oricine s-a decis la un moment dat sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre o organizatie sau unitate de cult.

In ceea ce ne priveste, avem astazi, 26.02.2010, ocazia de a va anunta ca Fundatia EMA - Emergency Medical Assistance, a reusit achizitia primului manechin de resuscitare pentru exersarea manevrelor de baza ce trebuie efectuate pentru salvarea de vieti. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara ajutorul vostru, al celor ce ne-ati creditat cu incredere atunci cand ati completat formularul 230 ( click aici ).
Nu in ultimul rand trebuie sa multumim firmei MEDIMPACT din Cluj-Napoca care ne-a consiliat si ne-a usurat efortul financiar pentru cumpararea manechinului Little Anne. MEDIMPACT ne-a oferit deasemenea, gratuit, doua lanterne/pix (pentru verificarea reflexului pupilar) performante, un balon cu masca folosit in resuscitare, precum si solutii dezinfectante.
In zilele ce urmeaza speram sa achizitionam, tot din cei 2%, si echipamentul IT ( videoproiector, ecran, calculator ) necesar Fundatiei EMA pentru a demara, folosindu-ne de manechinul Little Anne, o serie de lectii de prim-ajutor atat pentru membrii Fundatiei cat si pentru public, pastrand insa caracterul voluntar si non-profit, care a stat mereu la baza activitatilor Fundatiei EMA.

In numele tuturor celor care au crezut in noi si ne-au ajutat in acesti doi ani de existenta a Fundatiei E.M.A.-Emergency Medical Assistance, va multumesc tuturor si imi doresc sa va avem alaturi in continuare, in speranta ca vom reusi impreuna sa 'completam' anumite lacune ale Romaniei noastre, care, uneori, face victime nevinovate !

Cu prietenie,
dr. Emanuel Baciu - Membru Fondator al Fundatiei EMA-Emergency Medical Assistance

Despre Fundatia

ONG, cu specific de interventii de salvare/recuperare in conditii extreme
Fundatia EMA
contact@fundatiaema.ro