Funerare Ieftine

Funerare Ieftine


Descrierea companiei Funerare Ieftine

Info Casa funerara One Marck International: Pentru ca decesul nu trebuie tratat superficial, ci mai degraba ca pe o parte normala a vietii, iar inmormantarea o ceremonie la fel de importanta ca si botezul sau cununia, este necesara interventia specialistilor in servicii funerare.

Pentru ca decesul nu trebuie tratat superficial, ci mai degraba ca pe o parte normala a vietii, iar inmormantarea o ceremonie la fel de importanta ca si botezul sau cununia, este necesara interventia specialistilor in servicii funerare. Cu sediul in Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr 1 in Chiajna, judetul Ilfov, Funerare Ieftine ofera tuturor clientilor toate detaliile necesare, precum si sprijin si consultanta pentru a depasi evenimentele nefericite din viata lor. Cu o gama variata de sicrie, cruci, coroane, prosoape, o casa mortuara cu servicii non stop, firma este pregatita la orice ora din zi si din noapte sa asigure servicii si produse la preturi accesibile pentru bugetul fiecarei persoane indurerate.

Comunicate Funerare Ieftine (One Marck International SRL):

  • Bucuresti - 9 iulie 2021

    S-a lansat noul design al site-ului funerare-ieftine.ro. Serviciile de calitate fac diferența, indiferent de domeniu. Societatea One Marck International vine în sprijinul clienților oferindu-le [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei Funerare Ieftine.