FUPS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema FUPS

 • FUPS. Crash test

  FUPS

  Bucuresti - 7 September 2012

  Comunicat de Volvo Romania S.R.L.

  Testele de coliziune dovedesc că noua cabină Volvo FH este mai rezistentă şi mai sigură decât oricare altă cabină Volvo construită până acum. Iar dacă autocamionul s-ar rostogoli, există o ieşire de urgenţă la îndemână. Dar, nu a f ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sisteme de siguranta activa , fups , das , noul volvo fh , cel mai sigur camion

  Vezi toate comunicatele de presa despre FUPS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul FUPS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la FUPS. Informatiile despre FUPS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul FUPS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la FUPS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.