Traderii rateaza sansa unor profituri lunare de pana la 5%, afirma FXrebate

BUCURESTI - 2 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, IT&C, Internet

Live site

Conform unuia dintre principalii brokeri europeni de rebate, traderii forex care profita de rebateuri pot obtine profituri de pana la 5% pe luna, fara niciun fel de schimbare in metodologia lor de trading.

Traderii rateaza sansa unor profituri lunare de pana la 5%, afirma FXrebate

FXrebate, cel mai mare furnizor de rebate-uri din Romania, incurajeaza traderii sa aleaga un broker prin reteaua lor de referinte si sa obtina beneficii din profituri pasive lunare.

Brokerii afiliati la FXrebate sunt unii dintre cei mai cunoscuti din lume si ofera instrumente de tranzactionare pe valute, CFD-uri, actiuni si indici.

Incasarile traderilor sunt acoperite de bugetele de marketing ale acestor brokeri mari, care vad in FXrebate un instrument eficient de marketing.

Fiecare broker major plateste un comision pentru fiecare tranzactie prin referinta de FXrebate. Marea parte din comision este trecuta drept “rebate” traderului, in timp ce FXrebate retine procentajul ramas.

Conceptul a castigat suficienta popularitate de la crearea sa in 2011. Pana in acest moment, brokerul de rebate a deschis peste 3000 de conturi de brokeraj pentru peste 1000 de utilizatori inregistrati, ceea ce inseamna 50 de conturi noi saptamanale.

In ciuda popularitatii serviciului, managementul FXrebate considera ca multi traderi nu sunt constienti de potentialele profituri reprezentate de rebateuri.

Sergiu Paramanov, general manager la FXrebate, afirma: “Adevarul este ca cei mai multi traderi pur si simplu nu stiu faptul ca pot castiga bani in plus utilizand un broker de rebate cum suntem noi”

“Potentialul este incredibil. Am vazut cum utilizatorii nostri isi cresc profiturile lunare cu pana la 5%, cei care tranzactioneaza cel mai des avand castigurile cele mai mari. E important de tinut minte ca aceste rebateuri sunt in intregime venit pasiv iar clientii nu au nevoie de nicio schimbare in strategia de trading folosita”

“Aceste rebateuri sunt platite indiferent daca traderul castiga sau pierde din tranzactii, astfel incat sa creasca nivelul de siguranta in lunile mai putin profitabile”

Datorita numarului semnificativ de traderi care folosesc serviciile sale, FXrebate se afla in pozitia de a negocia preturi competitive de rebate pentru clientii sai.

“Deoarece avem un numar mare de utilizatori, avem capacitatea de a negocia rebateuri la toate tranzactiile efectuate prin intermediul nostru. De asemenea, folosim un algoritm propriu unic pentru calculul rebateurilor indiferent de formatele de raportare ale diferitilor brokeri”, explica domnul Paramanov.

Pe langa rebateuri, FXrebate ofera de asemenea o serie de resurse educationale pentru trader si are o echipa de servicii clienti dedicata ce poate fi contactata prin live chat, email si telefon.

Datorita dimensiunii considerabile si a influentei pe piata, FXrebate poate sa isi asiste utilizatorii sa-si rezolve disputele cu brokerii.

“Doresc sa incurajez orice trader forex, care cauta un mijloc de crestere a profitului sa studieze potentialul serviciului nostru de rebate. Este una dintre cele mai simple metode de a genera venituri suplimentare in plasarea tranzactiilor si nu necesita nicio actiune suplimentara din partea traderului.”

Pentru mai multe informatii in legatura cu potentialele castiguri, va rugam sa vizitati www.fxrebate.ro sau sa trimiteti un email la office@fxrebate.ro.

Despre FxRebate

FXrebate este un broker de rebate independent.
FXrebate are increderea ca ofera cele mai bune si legitime niveluri de rebate disponibile in piata. In cazul in care gasiti mai bune in alta parte, contactati-ne si le vom egala.
In cazul in care brokerul ales de dvs va creste rebate-urile platite catre noi, vom creste si noi rebate-urile platite catre dvs.
FXrebate.ro este condus de traderi pentru traderi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fxrebate/traderii-rateaza-sansa-unor-profituri-lunare-de-pana-la-5-afirma-fxrebate