Legal Business Solutions, Belgia lanseaza in Romania solutiea informatica de gestiune a relatiilor cu clientii dedicata firmelor de avocatura – D.lex.

BUCURESTI - 3 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Legal Business Solutions, Belgia lanseaza in Romania, in luna iulie, solutia informatica de gestiune a relatiilor cu clientii dedicata firmelor de avocatura – D.lex.

Un studiu de piata extensiv arata necesitatea reala a folosirii D.lex de catre firmele de avocatura si avocati intrucat D.lex creste productivitatea, reduce costurile si imbunatateste considerabil satisfactia clientilor.

Sunt convins, impreuna cu partenerii mei, ca D.lex, singurul software dedicat firmelor de avocatura certificat Microsoft in Europa, poate aduce realmente plus-valoare firmelor de avocatura din Romania prin interfata moderna, managementul documentelor si al clientilor, managementul timpului, accounting management, legatura cu sistemul Office.

Dl. Av. Dominque Fostier si Dl. Pieter van Rossen vor fi in Bucuresti in perioada 9 - 11 iulie ocazie cu care ar dori sa va intalneasca si sa va prezinte D.lex.

Despre G & P Consulting and Business Office

Legal Business Solution - contact office in Romania

Sorin Grama-Popovici
0213100327, 0213100347
gpoffice@grama-popovici.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/g-p-consulting-and-business-office/legal-business-solutions-belgia-lanseaza-in-romania-solutiea-informatica-de-gestiune-a-relatiilor-cu-clientii-dedicata-firmelor-de-avocatura-d-lex-