gaini    

Comunicate de presa si evenimente pe tema gaini

 • gaini. Bentonită Sodică Premium: ideală ca liant pentru furaje & aditiv în hrana animalelor (vite de lapte, porci, găini)

  gaini

  Bucuresti - 16 iunie 2020

  Comunicat de WHITEWOOD SRL

  Bentonita sodică este în prezent autorizată ca aditivi pentru hrana animalelor, pentru liantul micotoxinelor, și ca agent antiaglomerant. Bentonita de sodiu premium selectată are un conținut ridicat de Montmorillonit și, de asemenea, o capacit ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: gritsablare , bentonita sodica , liant furaje , aditiv hrana animalelor , gaini , vaci

  Vezi toate comunicatele de presa despre gaini

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul gaini.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la gaini. Informatiile despre gaini cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gaini, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la gaini, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.