Gaj fara deposedare

Definitie Gaj fara deposedare

Varietate de gaj care se distinge prin aceea ca remiterea materiala a lucrului de catre debitor creditorului nu este de esenta operatiunii de garantare a executarii obligatiei, debitorului revenindu-i indatorirea de a pastra acel lucru la dispozitia creditorului ca garantie ca isi va indeplini prestatia contractualmente asumata.Vezi si art.480 alin.4 Cod Comercial, si art.10 alin.1 si 2 din Legea nr.22/1969.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gaj fara deposedare? Propune definitie

Poze Gaj fara deposedare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gaj fara deposedare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gaj fara deposedare. Definitiile termenilor despre Gaj fara deposedare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gaj fara deposedare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gaj fara deposedare.