Gaj general al creditorilor

Definitie Gaj general al creditorilor

Dreptul creditorului de a urmari oricare dintre bunurile sau valorile active ce se afla in patrimoniul debitorului, in scopul realizarii creantei sale devenita exigibila, fara a-l putea opri sa le instraineze inaintea inceperii urmaririi. Nu are ca obiect bunuri individual determinate.A nu se confunda cu dreptul de gaj, care este un drept real accesoriu dreptului de creanta ce confera titularului sau atributele de urmarire si de preferinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gaj general al creditorilor? Propune definitie

Poze Gaj general al creditorilor

 • Recuperarea de creante si preventia creditorilor in relatiile comerciale

  Poza: Recuperarea de creante si preventia creditorilor in relatiile comerciale

 • Avantaje generale ale scaunului auto Kiwy SLF123

  Poza: Avantaje generale ale scaunului auto Kiwy SLF123

 • scaun auto kiwy slf123

  Poza: Avantaje generale ale scaunului auto Kiwy SLF123

 • Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat conducerea Statului Major al Forţelor Terestre

  Poza: Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat conducerea Statului Major al Forţelor Terestre

 • Vezi toate pozele despre Gaj general al creditorilor

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gaj general al creditorilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gaj general al creditorilor. Definitiile termenilor despre Gaj general al creditorilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gaj general al creditorilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gaj general al creditorilor.