Gaj

Definitie Gaj

Orice bun mobil, depus de catre debitor la dispozitia creditorului, prin care se garanteaza plata la scadenta a imprumutului primit, a unei obligatii asumate. Aceasta este situatia gajului cu deposedare. Poate insa exista si situatia gajului fara deposedare, cand bunurile gajate raman in posesia debitorului.In general orice obligatie poate fi garantata prin constituirea unui gaj. Vezi si Contract de gaj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gaj. Definitiile termenilor despre Gaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gaj.