Galaxy Imob - În imobiliare e mai deştept să o faci în grup!

BUCURESTI - 27 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Imobiliare

Live site

• GALAXY IMOB® introduce un nou concept pentru consultanții imobiliari din România, "Serile de Joi Noaptea".
• Prima ediție a avut loc pe 23 ianuarie, la sediul GALAXY IMOB® București, unde au participat peste 50 de specialiști și consultanți în domeniu.
• Training și distracție – profesioniștii în imobiliare au demonstrat că știu să se și distreze și au ținut petrecerea până târziu în noapte.

Franciza GALAXY IMOB  la licitație !

Franciza GALAXY IMOB la licitație !

 "Valoarea unei echipe este dată de valoarea celui mai slab jucător ! " 

Geroge David, fondator Galaxy Imob.

GALAXY IMOB®, una dintre cele mai cunoscute francize imobiliare din România, acum aduce un concept nou de training și dezvoltare personală pentru partenerii săi și pentru profesioniștii din domeniul imobiliar. Prima ediție, susținută pe 23 ianurie, a fost un real succes: 50 de participanți, speakeri și formatori de top au luat parte la eveniment.

În „Serile de Joi Noaptea”, compania organizează o întâlnire într-un cadru relaxat pentru cei care își doresc să-și îmbunătățească aptitudinile și competențele necesare unei cariere de succes în domeniul imobiliar.

Discuții cu specialiști în comunicare și în domeniul imobiliar, analize de piață și tehnici noi de abordare a clienților. Toate acestea în clubul GALAXY IMOB®. Mai mult decât atât, participanții au avut ocazia de a schimba cărți de vizită și de a lega noi relații profesionale cu alți colegi din domeniu sau chiar posibili parteneri de afaceri.

Prima ediție, un succes marca GALAXY IMOB®

„Serile de Joi Noaptea” a avut un succes răsunător încă de la prima ediție, adunând în total 50 de specialiști din domeniul imobiliar la sediul GALAXY IMOB® din Cotroceni, str. Dr. Staicovici nr. 17.

Printre vorbitori s-au numărat:  George David fondatorul GALAXY IMOB®, Liviu Tudor trainer în consultanță imobiliară, Ileana Preda fondatorul platformei Top Agent, Octavian Străuț master trainer.

În cadrul evenimentului s-au prezentat idei și tehnici privind dezvoltarea unui agent imobiliar, au fost propuse diverse teste interactive de logică și de exploatarea abilităților de gândire și de comunicare.

 „Ne întâlnim, ascultăm, dezbatem, interacționăm și învățăm intr-un cadrul informal. Aici avem ocazia să discutăm și să construim idei pentru dezvoltarea și promovarea pieței imobiliare”, a declarat George David, fondatorul GALAXY IMOB®.

După muncă, și răsplată – Agenții imobiliari au demonstrat că știu să se și distreze

După discuțiile aprinse, testele amuzante și ideile născocite a urmat și partea de relaxare. Agenții au demonstrat ca știu să se și distreze și au ținut petrecerea până târziu în noapte.

Îi invităm pe toți profesioniștii din domeniul imobiliar să ni se alăture în fiecare joi seara pentru dezvoltarea personală și profesională într-un cadru inedit, informal și distractiv pentru că noi credem în principiul „învățare prin distracție” și îl aplicăm cu succes în toate proiectele noastre.

GALAXY IMOB®, firmă cu capital 100% românesc, este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară din România. Fondată în 2005, compania are peste 130 de parteneri fiind prezentă în București, Ploiești, Pitești, Târgoviște, Brașov, Târgu Mureș, Timișoara, Ramnicul Vâlcea, Iași și Drobeta Turnu Severin...va urma. Începand cu ianuarie 2014 dezvoltarea în sistem franciză este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o rețea națională si clienților soluții imobiliare complete la standarde internaționale, compania având deja parteneri din țări cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franța și Spania. GALAXY IMOB® este lider de piața conform statisticii Trafic.ro,  secțiunea agenții imobiliare având peste 80.000 vizitatori unici pe lună. Compania urmează o strategie dinamică bazată pe cunoașterea parteneriatului și pe vizarea intereselor și dorințelor clienților în timp util. Pentru că dorim să construim relații de durată cu clienții noștri vă stăm la dispoziție cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-vă garanția unei investiții de succes.Toate acestea au contribuit la crearea unui renume în domeniul imobiliar din România, investițiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB® fiind considerate întotdeauna SIGURE și EFICIENTE.

 

 

Pentru mai multe detalii:

Irina Ionescu

PR Manager GALAXY IMOB®

Tel: 0758098819

pr@galaxyimob.ro

 

 

Despre Galaxy Imob

GALAXY IMOB®, firmă cu capital 100% românesc, este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară din România. Fondată în 2005, compania are peste 130 de parteneri fiind prezentă în București, Ploiești, Pitești, Târgoviște, Brașov, Târgu Mureș, Timișoara, Ramnicul Vâlcea, Iași și Drobeta Turnu Severin...va urma. Începand cu ianuarie 2014 dezvoltarea în sistem franciză este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o rețea națională si clienților soluții imobiliare complete la standarde internaționale, compania având deja parteneri din țări cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franța și Spania. GALAXY IMOB® este lider de piața conform statisticii Trafic.ro, secțiunea agenții imobiliare având peste 80.000 vizitatori unici pe lună. Compania urmează o strategie dinamică bazată pe cunoașterea parteneriatului și pe vizarea intereselor și dorințelor clienților în timp util. Pentru că dorim să construim relații de durată cu clienții noștri vă stăm la dispoziție cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-vă garanția unei investiții de succes.Toate acestea au contribuit la crearea unui renume în domeniul imobiliar din România, investițiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB® fiind considerate întotdeauna SIGURE și EFICIENTE.