5 medalii de aur pentru Catena Racing Team la Winter Corporate Games

Brasov - 7 februarie 2020

Comunicat tip General in Sport

Catena Racing Team, cel mai mare club polisportiv al unei companii din România, a câștigat 9 medalii în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă pentru companii - Winter Corporate Games 2020, desfășurate recent la Brașov, dintre care 5 de aur, 3 de argint și 1 de bronz.

Echipa de volei a Catena Racing Team a castigat medalia de aur la Winter Corporate Games

Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase cu cât membrii Catena Racing Team au participat la doar 6 discipline din cele 15 ale competiției, în clasamentul general pe companii urcând pe locul 3, dintr-un total de 34 de echipe participante, cu peste 1.000 de sportivi.

Cele mai multe medalii au fost obținute la proba de alergare montană - cros pe o lungime de 10,5 km, cu o diferență de nivel de +950 de metri, câștigând 3 medalii de aur, prin Constanța Gherasim, Simona Gorcea și Eugen Frîncu, o medalie de argint, prin Marius Gane, și una de bronz, prin Cristian Dinu.

De asemenea, Catena Racing Team a fost campioană la proba de volei pe zăpadă, grație senzaționalei echipe conduse în teren de căpitanul Ștefan Tudor. Și la tenis de masă, membrii Catena Racing Team au strălucit, obținând o medalie de aur, la individiual, prin Cosmin Fodoran, și un titlu de vicecampioană, la dublu, prin Cosmin Fodoran și Mihai Angelescu, după o finală spectaculoasă cu echipa Varta România.

La rândul său, echipa de fotbal a Catena Racing Team a devenit vicecampioană a turneului, într-o competiție cu 21 de formații participante, disputând finala cu echipa Fan Curier, care a fost formată exclusiv din colaboratori externi, 5 dintre jucători fiind componenți ai Naționalei de minifotbal.

Catena Racing Team este cel mai mare club polisportiv corporatist din România, format din pasionaţi de sport din firmele grupului (Fildas, Catena, Tonica Group, Smart Soft Power) şi din afara sa. În cei nici 6 ani de activitate, Catena Racing Team a dobândit un palmares impresionabil, depășind 330 de podiumuri câștigate - 101 medalii de aur, 122 medalii de argint și 111 medalii de bronz.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galenus1/5-medalii-de-aur-pentru-catena-racing-team-la-winter-corporate-games