Anca Vlad a primit Premiul de Excelență în Antreprenoriat, oferit de Revista Capital

BUCURESTI - 28 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Afaceri

Într-o atmosferă elegantă și plină de culoare, în cadrul Galei Capital, Anca Vlad, președinte Fildas-Catena Grup, a fost recompensată cu Premiul de Excelență în Antreprenoriat. Aproximativ 200 de invitați, reprezentanți ai celor mai mari companii din România și oameni de afaceri, au participat la evenimentul care a aniversat și 26 de ani de existență ai Revistei Capital. Cu o credință permanentă în dezvoltare și o susținătoare ferventă a antreprenoriatului modern, Anca Vlad a primit distincția datorită implicării constante în proiecte de caritate, sprijinirii cauzelor sociale din domenii diverse și susținerii artei românești.

Alina Marinescu, director general Catena, și Dragoș Mihai, director general Fildas Trading

Alina Marinescu, director general Catena, și Dragoș Mihai, director general Fildas Trading

Premiul a fost ridicat de Alina Marinescu, director general Catena, și Dragoș Mihai, director general Fildas Trading, care au subliniat faptul că Anca Vlad, prin grupul pe care l-a fondat și pe care îl conduce, va continua să se implice permanent în proiectele și cauzele sociale care pot ajuta societatea românească.

De altfel, într-o piață farmaceutică competitivă, datorită unui management profesionist și cu o capacitate de adaptare la tendințele actuale, Grupul Fildas-Catena nu s-a menținut doar în top, ci a înregistrat an de an o evoluție remarcabilă.

În cadrul evenimentului, Anca Vlad a fost nominalizată în primele 10 poziții Top 300 Cei mai bogați români, realizat de Revista Capital, o recompensă a modului dinamic și corect de dezvoltare a Grupului Fildas-Catena.

Pe lângă afaceri, Anca Vlad este în permanență implicată în susținerea artelor, dar și a mai multor fundații. Fildas Art este una dintre cele mai importante susținătoare ale artei românești, în special prin Galeria Senso, spațiul în care pot fi admirate creații de calitate ale artiștilor români contemporani. Festivaluri de film de top din țara noastră sunt, de asemenea, susținute de Grupul Fildas-Catena, dar și producții românești cinematografice de mare succes. Programele sociale și de caritate reprezintă un obiectiv extrem de important pentru grupul condus de Anca Vlad, care se implică în susținerea activă a unor fundații precum Salvați Copiii! – România, OvidiuRo, Light into Europe, Fundația Renașterea sau HOSPICE Casa Speranței.