Catena a deschis o noua farmacie in Tg. Neamt

Targu Neamt - 8 decembrie 2017

Comunicat tip General in Farmaceutic

Catena a deschis o noua farmacie in Tg. Neamt, amplasata in str. Aleea Salcamilor, nr. 1, Jud Neamt, avand o echipa de profesionisti gata sa deserveasca, la cele mai inalte standarde, pacientii din Lugoj si din zona limitrofa. Pacientii pot gasi in noua farmacie Catena produsele de care au nevoie, la preturi mici sau compensate, dar si sfaturi profesioniste despre prevenirea diverselor afectiuni si mentinerea starii de sanatate si a frumusetii.

Catena

Catena

Infiintata in 1999, din 30 de farmacii, Catena este in prezent liderul pietei farmaceutice de profil , cu peste 660 de unitati la nivel national si un numar de peste 4.000 de angajati, devenind unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri romanesti.

In ultimii ani, „Farmacia Inimii Catena” a primit mai multe premii si distinctii din partea unor prestigioase institutii de profil, din care amintim „Farmacia cu cel mai bun raport calitate-pret din Romania (Best Buy Awards)”, „Lider la categoria Farmacii in clasamentul Superbrands”, „Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere (Trusted Brand)” sau „Lantul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor (Qudal)”.

Catena ofera raspunsuri prompte la nevoile publicului, preturi bune, servicii si sfaturi profesioniste si o gama larga de produse, pe langa ample actiuni de preventie si de informare a populatiei.

 Echipa Catena