Catena pentru întreaga familie! Farmacia inimii a câștigat premiul Forbes pentru Servicii farmaceutice adresate familiei

BUCURESTI - 21 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Sanatate

Pentru al patrulea an consecutiv, Catena a fost recompensată pentru campaniile sociale destinate copiilor, dar și pentru menținerea ca brand de încredere în opțiunile părinților, cu premiul special Forbes pentru Servicii farmaceutice adresate familiei. Calitatea serviciilor și produselor oferite familiilor a fost și în 2018 la cel mai înalt nivel, iar în cadrul Galei Forbes Brands for Kids, singurul eveniment anual destinat celor mai importante și de succes branduri pentru copii și pentru întreaga familie, Catena a demonstrat, încă o dată, că este o farmacie pentru toate generațiile. Evenimentul, care a avut loc în data de 20 noiembrie 2018, a reunit, într-o atmosferă selectă, cele mai importante și de succes branduri pentru copii, dar și pentru întreaga familie.

Gabriela Dinu, specialist marketing Catena

Gabriela Dinu, specialist marketing Catena

Premiul acordat Catena pentru Servicii farmaceutice adresate familiei este și o recunoaştere a faptului că Farmacia inimii și-a respectat întotdeauna clienții, în contextul în care a produce şi a pune în vânzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci un act extrem de important de responsabilitate socială. Din partea Catena, premiul a fost ridicat de Gabriela Dinu, specialist marketing, și de Eduard Săndulescu, coordonator marketing OTC și produse non-pharma, care a reafirmat implicarea farmaciilor în dezvoltarea și diversificarea unor game de produse de calitate și, în același timp, accesibile, pentru ca tot mai multe familii care au copii să beneficieze de ele.

Premiul a fost acordat în urma respectării cu strictețe a unor criterii de calitate, responsabilitate și comunicare eficientă, dar și ca urmare a votului mămicilor din România!  Gala Brands for Kids a avut ca suport un studiu de piață efectuat de Forbes România împreună cu compania D&D Research, pe un eşantion de 1.000 de mămici, care au copii cu vârste între 0 şi 8 ani și care locuiesc în 41 de orașe din țară.

 

Despre Catena

Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România și cel mai cunoscut și apreciat brand românesc de profil. Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Catena a integrat imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.