Catena Racing Team atacă o nouă competiție europeană de fotbal la Milano

BUCURESTI - 6 decembrie 2019

Comunicat tip General in Sport

Echipa de fotbal a Catena Racing Team (CRT) participă în acest weekend la EFBLU European Tour 4, competiție care se desfășoară la Milano, în Italia, sub sigla European Football Business Leagues United, și este organizată de Serie I - Campionato per Imprese și firma italiană CUN Company.

Echipa de fotbal Catena Racing Team, înaintea plecării spre Milano

Echipa de fotbal Catena Racing Team, înaintea plecării spre Milano

Turneul fotbalistic reunește 16 echipe din 8 țări: România, Italia, Polonia, Slovenia, Belarus, Rusia, Letonia și Portugalia.

 

„Mergem la Milano cu toată încrederea în forțele noastre, așa cum mergem la toate turneele, și cu gândul la victorie. Vom da tot ceea ce putem, pentru a ne atinge obiectivele. Important este să fim cu adevărat o echipă, cum am fost dintotdeauna”, a declarat Aurelian-Bogdan Pătrașcu, antrenor al echipei, la plecarea spre Milano. 

 

Turneul EFBLU European Tour 4 este destinat echipelor de 5 jucători (4 + 1) care vor concura pe două terenuri cu iarbă artificială, din cadrul Centrului Sportiv S. Ambrogio, din Milano. EFBLU (European Football Business Leagues United), organizaţie înființată în 2016, are misiunea de a observa, dezvolta și promova fotbalul corporatist în Europa, întărind astfel relațiile dintre ligile europene care organizează competiții de fotbal corporatist.

 

 

Despre Catena Racing Team

Catena Racing Team este cel mai mare club polisportiv corporatist din România, format din pasionaţi de sport din firmele grupului (Fildas, Catena, Tonica Group, Smart Soft Power) şi din afara sa.

Catena Racing Team este câștigătoare a Cupei Companiilor 2019 la fotbal, turneu la care nu a înregistrat nicio înfrângere. Anul trecut, CRT a reușit o performanță de-a dreptul excepțională, devenind vicecampioană mondială la fotbal, la Campionatul Mondial al Companiilor - World Company Sports and Games, desfășurat în localitatea La Baule, Franța - o competiție la care au participat peste 6.000 de concurenți din 50 țări, la 25 de discipline sportive!

Din impresionantul palmares al echipei de fotbal Catena Racing Team mai pot fi menționate următoarele trofee: Medical&Pharma Football Cup 2015 și 2016 – Locul  1, SuperLiga Companiilor 2017 – Locul 1, Campionatul Național de Fotbal Corporatist – Toamna 2017 – Locul 1 sau Christmas Charity Cup 2017 – Locul 1.