Durere mare în familia Catena

BUCURESTI - 23 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Catena își exprimă regretul că una dintre cele mai importante actrițe pe care România a avut-o, draga noastră prietenă, Stela Popescu, a încetat din viață, la vârsta de 81 de ani. În urma unei colaborări de peste 15 ani, am descoperit în Stela Popescu un om cu un suflet de aur, o profesionistă desăvârșită, dedicată performanței. Toți colegii din Catena sunt profund marcați de această veste. Stela a iubit viața cu adevărat, a fost pentru noi un model de comportament, iar momentele petrecute împreună ne vor rămâne veșnic în amintire.

stela popescu

stela popescu

Născută pe 21 decembrie 1935, la Orhei, în Basarabia, Stela Popescu și-a început activitatea uimitoare în anul 1958. La începutul carierei a oferit momente de bucurie spectatorilor de la Teatrul din Brașov. Admiratorii săi au putut să o vadă apoi și la Teatrul de Comedie din București, dar mai ales la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”,  loc în care a descrețit frunțile oamenilor în spectacole memorabile, care au stârnit râsete și multe emoții. Iubitorii de teatru umpleau sălile ca să o vadă, să se bucure împreună cu ea de momentele frumoase ale vieții. 

A debutat în cinematografie în anul 1958 cu pelicula „Alo? Ați greșit numărul”, iar în total a jucat în peste 25 de filme. Marea actriță, o adevărată stea a teatrului românesc, rămâne în inimile românilor și cu celebrele momente umoristice create împreună cu Alexandru Arșinel.

Cu durere în suflet, suntem alături de familia Steluței noastre. Ne luăm rămas-bun de la Stela Popescu, marea actriță, care a fost mereu alături de noi. Chiar dacă pare greu, vă îndemnăm să nu fiți triști. Stelei Popescu nu i-ar fi plăcut asta. Ea și-ar fi dorit să vă amintiți cu drag de momentele ei vesele, de felul ei optimist de a privi viața, iar în loc de flori, oferiți-i în gând un buchet de aplauze.

 

Taguri: stela popescucatena