Eficiență și creativitate răsplătite: Tonica Group, premiată la Gala Radar de Media 2018

BUCURESTI - 23 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ca o dovadă a aprecierii producțiilor sale de media și publicitate, agenția Tonica Group a primit Premiul Special Radar de Media pentru eficiență și creativitate, în cadrul Ceremoniei de decernare a trofeelor Radar de Media 2018, desfășurate joi, 22 noiembrie 2018.

Tonica Group

Tonica Group

„În anul Centenarului, Tonica Group, agenție de media și publicitate 100% românească, ce promovează brandurile românești și artiștii români, punând totodată în valoare spiritul și tradițiile autohtone, merită din partea noastră recunoștință și apreciere. Acesta este și motivul pentru care o premiem pentru două lucruri: eficiență și creativitate”, a fost motivația juriului Radar de Media, în acordarea acestui premiu special.

„Suntem eficienți, suntem creativi, dar mai ales suntem împreună. Și, dacă trebuie să mulțumesc cuiva, în afară de partenerii și clienții noștri, nume importante din businessul românesc, trebuie în primul rând să mulțumesc colegilor mei, echipei la care eu țin foarte mult și care este parte din inima mea, pentru că lor le datorăm acest premiu”, a declarat Otilia Ostroțki, director general al agenției Tonica Group, la ridicarea trofeului.

În cadrul Galei Radar de Media 2018 au fost premiate cele mai bune producții de televiziune și radio românești, cei mai buni realizatori și cei mai buni artiști români.

 

Despre Tonica Group

 

Agenția de media și publicitate Tonica Group creează povești de brand încă din anul 2004, oferind servicii complete de publicitate, PR și comunicare, marketing online, mass-media, producție, web design, social media, creație și consultanță de business.

Tonica Group este cunoscută și apreciată de public în special pentru spoturile realizate pentru rețeaua de farmacii Catena, liderul retailului farmaceutic din România, dar și pentru editarea revistelor Farmacia Ta, Slab sau Gras, Tonica și Galenus, publicațiile cu cele mai mari tiraje în categoria lor.