Fildas-Catena a primit premiul pentru „Cea mai mare creștere pe piața de distribuție a medicamentelor” din România

BUCURESTI - 24 octombrie 2019

Comunicat tip General in Farmaceutic

Cele mai profitabile companii din România și lideri ai celor mai importante sectoare ale economiei autohtone au primit premii în cadrul Galei Capital Companii de Elită, ediţia 2019, organizate de revista cu același nume. Datorită performanţelor remarcabile, grupul Fildas-Catena a fost premiat pentru „Cea mai mare creștere pe piața de distribuție a medicamentelor”, la categoria „Industria farmaceutică”.

Aurelia Babinciuc, Sorin Chirculescu, Diana Dragomir

„Prin Fildas, compania specializată în distribuția de medicamente, și Catena, firma de retail care administrează rețeaua, grupul este cea mai mare companie din industria farmaceutică din România. Anul 2018 a fost pentru compania Fildas, atât prin prisma rezultatelor financiare înregistrate, cât și din punct de vedere al evoluției generale, un an de succes. Fildas și-a consolidat poziția din topul celor mai mari jucători din piața de distribuție de medicamente”, au motivat organizatorii decizia.

Trofeul a fost înmânat echipei Fildas-Catena prezentă la Gala Capital Companii de Elită 2019: Diana Dragomir, director Resurse Umane Catena, Sorin Chirculescu, director Marketing Catena și Aurelia Babinciuc, director național Vânzări Catena, care a înmânat și premiul la categoria „Agricultură și industrie alimentară”.

„Suntem deosebit de onoraţi să ne aflăm în fața dumneavoastră și să ridicăm acest premiu în numele echipei Catena!” – a spus lui Sorin Chirculescu, director marketing Catena. „Anul 2019 este unul special pentru noi, fiindcă sărbătorim 20 de ani de existență! Povestea Catena a început în anul 1999 și continuă până în prezent, la nivel național. În cele două decenii de la înființare, Catena a reușit să devină un brand farmaceutic apreciat în retailul românesc, cu peste 800 de farmacii și 6 milioane de pacienţi care ne trec pragul în fiecare lună! În numele celor aproape 5.000 de colegi care fac parte din familia Catena – doresc să le mulțumesc clienților noștri, care au avut încredere și ne-au fost alături în toți acești ani și, desigur, echipei Capital pentru acordarea acestui premiu!”.

În cadrul Galei, cu ocazia căreia a fost lansat și „Capital TOP 300 Companii”, au fost recunoscute meritele companiilor din următoarele domenii: construcţii şi imobiliare, transporturi, IT şi telecomunicaţii, industria farmaceutică, industria grea, agricultură şi industrie alimentară, bănci şi asigurări, retail, energie, industria auto.

Despre Fildas-Catena

Grupul Fildas-Catena are în prezent peste 6.700 de angajați. Cu o rețea ce depășește 800 de farmacii, aflată în continuă expansiune, și 14 centre logistice pentru depozitarea și distribuția de produse farmaceutice, Fildas-Catena este unul dintre cele mai dinamice grupuri de pe piața muncii din România. Aprecierea şi încrederea de care se bucură brandul Catena sunt dovedite și de premiile pe care reţeaua de farmacii le-a primit în ultimii ani, printre care: premiul de cel mai COOL lanț farmaceutic din România, anul 2018; Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii în care românii au cea mai mare încredere”; Superbrands; Qudal – Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România. Ca o dovadă de recunoaştere a excelenţei în afaceri, Fildas Trading a fost desemnat în 2018, de către ICAP România, True Leader, premiul care recompensează progresul permanent și siguranța financiară.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galenus1/fildas-catena-a-primit-premiul-pentru-cea-mai-mare-crestere-pe-piata-de-distributie-a-medicamentelor-din-romania