Fildas-Catena Grup, BEST IN BUSINESS în formarea și dezvoltarea resurselor umane

BUCURESTI - 14 decembrie 2018

Comunicat tip General in HR

Investiția permanentă a Fildas-Catena Grup în proprii angajați, prin programe menite să creeze profesioniști dedicați, a fost recompensată cu „Premiul pentru formare și dezvoltare resurse umane”, la categoria BEST IN BUSINESS, oferit în cadrul Galei Premiilor Revistei Piața Financiară.

Diana Dragomir, director HR Catena

Diana Dragomir, director HR Catena

Ajuns la cea de-a XXIII-a ediție, evenimentul a premiat realizările notabile din sectorul financiar şi din cel al economiei, pe anul 2018. Într-o atmosferă selectă, Gala s-a bucurat de prezența unor personalităţi influente ale comunităţii financiar-bancare, reprezentanţilor de marcă ai mediului de afaceri, precum și a celebrului actor Dan Puric, invitat special.

Fildas-Catena Grup a fost ales numărul 1 pentru formarea și dezvoltarea resurselor umane, datorită activității intense de susţinere şi perfecţionare a angajaților, dar și ca urmare a programului inovator „Școala Catena”, ce are ca scop dezvoltarea noilor membri ai echipei. În proiect sunt incluși aproximativ 200 de specialiști, farmaciști și asistenți farmaciști. Ca urmare a modului corect de gestionare a resurselor umane, Fildas-Catena este format din profesioniști desăvârșiți, responsabili, capabili, creativi și cu o atitudine corespunzătoare față de pacienți și parteneri.

 

Din partea Fildas-Catena Grup, la Gala Premiilor Revistei Piața Financiară au participat Diana Dragomir, director HR Catena, Alina Fuior, specialist HR, Sorin Chirculescu, director marketing Catena şi Daniel Marin, director financiar Fildas Trading.

 

„Împreună construim zilnic o poveste de succes, cu care ne mândrim. În cadrul grupului nostru prețuim fiecare coleg în parte, indiferent de poziția ocupată în cadrul companiei. Datorită lor, efortului, dedicării și responsabilității, a tuturor angajaților, suntem astăzi una dintre cele mai importante companii din România. Faptul că am reușit să găsim o formulă, un echilibru, prin care să acordăm aceeași maximă atenție atât activității profesionale, cât și celei personale, consider că este cea mai importantă realizare a departamentului de resurse umane. Echipa de oameni frumoși și deștepți ai Fildas-Catena Grup vă mulțumește respectuos pentru premiu. Fiți siguri că vom continua să oferim servicii de calitate, la nivelul aşteptărilor pacienţilor şi clienţilor companiei”, a declarat Diana Dragomir, la înmânarea premiului.

 

Despre Fildas-Catena

Fildas-Catena Grup are în prezent peste 6.400 de angajați, fiind cel mai mare angajator din domeniul farma din țara noastră. Cu o rețea ce depășește 700 de farmacii, aflată în continuă expansiune, și 14 centre logistice pentru depozitarea și distribuția de produse farmaceutice, Fildas-Catena este unul dintre cele mai dinamice grupuri de pe piața muncii din România. Doar în ultimii doi ani, Fildas-Catena Grup a creat peste 1.500 de noi locuri de muncă, iar nevoia de personal este în permanentă creștere.