Locul 8 în lume obţinut de Catena Racing Team la World Company Sport Games 2018

BUCURESTI - 11 iulie 2018

Comunicat tip General in Sport

Clasamentul final al World Company Sport Games 2018 confirmă rezultatele excepţionale obținute de Catena Racing Team, în cadrul competiției desfășurate în Franța, în localitatea La Baule. Ambiția și dăruirea membrilor echipei au făcut ca reprezentanta României să se claseze pe locul 11 din 139 de echipe, un rezultat remarcabil ținând cont de competiția acerbă. În clasamentul pe țări, în urma acestei performanțe, România a obținut locul 8 din peste 50 de națiuni, rezultat care arată că echipa Catena Racing Team a luptat cu mândrie pentru culorile țării noastre. În clasamentul pe națiuni, echipa noastră a depășit țări precum Italia, Marea Britanie, Spania, SUA, Danemarca sau Elveția.

echipa

Aflată la prima sa participare la Campionatul Mondial al Companiilor, Catena Racing Team a câștigat șapte medalii de aur și cinci de argint. Paul Georgescu, cel mai rapid român care a traversat înot Canalul Mânecii fără costum de neopren, a impresionat pe parcursul întregii competiții reușind să urce pe podium la toate cele zece probe la care a concurat, câștigând șapte medalii de aur și trei de argint.

Componenții echipei de fotbal au avut o prestație remarcabilă, reușind să termine competiția pe locul al II-lea. Titlul de vicecampioană mondială, obținut de Catena Racing Team, arată determinarea și dorința de succes a echipei care a reprezentat România, într-o competiție la care au participat 38 de echipe.

Un alt rezultat notabil a venit în urma probei de alergare 5.000 m. Multipla campioană națională la sport corporatist Constanța Gherasim Papagheorghe a câștigat medalia de argint, în urma unei curse impresionante.

În cei aproape patru ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 250 de podiumuri – 78 de medalii de aur, 93 de medalii de argint și 82 de medalii de bronz. Iar pentru Catena Racing Team povestea merge mai departe!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galenus1/locul-8-in-lume-obtinut-de-catena-racing-team-la-world-company-sport-games-2018