Podium pentru DTO Rally Team, echipaj susţinut de Catena, la Raliul Sibiului

BUCURESTI - 21 august 2020

Comunicat tip General in Auto, Sanatate

DTO Rally Team a avut parte de un parcurs excelent la Raliul Sibiului, eveniment din cadrul celei de-a XX-a ediții a Campionatului Național de Raliuri 2020, toate cele trei echipaje clasându-se pe podiumul categoriilor la care au participat. Astfel, echipa argeșeană, susţinută de Catena, vicecampioană națională în 2019, a obținut bronzul la a III-a etapă a sezonului și se află într-o luptă strânsă pentru locul secund în clasamentul echipelor după trei curse desfășurate în acest an.

DTO Rally Team

DTO Rally Team

Susţinut de Catena, DTO Rally Team s-a aliniat la startul Raliului Sibiului 2020 cu trei echipaje. La bordul modelului Peugeot 208 R2, Eugen Cărăgui și Robert Fus au început cu un ritm foarte bun prima cursă de macadam a sezonului, suprafața preferată a pilotului. Cu timpi constanți în cadrul clasei RC4, cei doi se clasau pe podiumul categoriei la finalul primei zile, după parcurgerea probei de noapte. A doua zi, echipajul a reușit să urce pe locul secund în cadrul clasei RC4. A fost plăcut să revenim pe macadam. Am avut parte de unele probleme și de o pană pe proba Râul Sadului, dar per total evoluția a fost mulțumitoare. Ne-a făcut plăcere să concurăm pe probele de la Sibiu, iar Șanta este una cu adevărat specială”, a declarat Eugen Caragui.

 

Cu maxim de puncte aduse pentru DTO Rally Team, Raul Badiu și Rareș Fetean s-au impus în Cupa Dacia și clasa RC5, atrăgând aplauzele fanilor cu o evoluție spectaculoasă pe probele sibiene. „Mă bucur că am reușit să facem a treia cursă perfectă din acest sezon, cu atât mai mult cu cât este vorba de Raliul Sibiului, prima etapă pe macadam. Sunt fericit de evoluția noastră deoarece am mers cât de repede am putut, iar mașina a rezistat foarte bine și nu am avut probleme”, a spus Raul Badiu la finalul competiției.

 

Deși au avut probleme în prima zi de concurs, fiind nevoiți să se oprească din cauza unor probleme tehnice, Dorin Banciu și Vlad Terzi au revenit excelent în cea de-a doua zi a Raliului Sibiului. Echipajul a avut un parcurs constant și rapid, reușind să încheie prima cursă pe macadam din 2020 pe podium (locul III), în cadrul clasei 11.

 

„Ne stabilim obiectivele etapă cu etapă. Pornim la drum cu bucurie și cu dorința de a trece peste acest an critic pentru noi toți. Încercăm să ne adaptăm unui sezon dificil și sperăm ca parcursul în această formulă a echipei să fie de bun augur”, a declarat Traian Pavel, managerul echipei piteștene, la debutul campionatului.

 

După o pauză de șapte ani, Raliul Sibiului a revenit pe macadam, cu nouă probe speciale, peste 100 de kilometri cronometrați și două zile de concurs cu schimbări de clasament, răsturnări de situație, dar și spectacol din partea echipajelor. Cursa a avut loc pe durata a două zile pe drumurile de pământ din Munții Cibinului, unde bolovanii și pietrișul au supus mașinile de concurs și echipajele la adevărate teste de măiestrie. Cu probe speciale de legendă, precum „Cheile Cibinului” sau „Șanta”, inclusiv cu o parcurgere pe timp de noapte, Raliul Sibiului va rămâne în memoria echipajelor, organizatorilor, dar și a fanilor.

 

Urăm mult succes membrilor echipei DTO Rally Team!

 

Catena susţine campionii!