Podiumuri pentru DTO Rally Team, la Raliul Argeșului CATENA 2020

Pitesti - 7 iulie 2020

Comunicat tip General in Sport

Raliul Argeșului CATENA 2020, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri, ediția XX, a adus rezultate bune pentru DTO Rally Team, echipaj susţinut de Farmacia inimii, Catena. Toate cele patru echipaje ale DTO Rally Team, vicecampioană națională în 2019, au concurat sub culorile echipei piteștene cu aceeași bucurie și pasiune pentru curse și au reușit ca, la finalul competiției să ocupe mai multe podiumuri.

DTO Rally Team

DTO Rally Team

Echipajul Raul Badiu/Gabriel Teodor Găină (Dacia Sandero) a ocupat locul I în Cupa Dacia, echipajul Bogdan Năstase/Delia Năstase (Mitsubishi Lancer EVO IX), locul II la clasa 11, echipajul Cristi Dolofan/Petre Tobă (Peugeot 208 R5), locul III la clasa RC2 și locul VI în clasamentul general, echipajul Eugen Cărăgui/Robert Fus (Peugeot 208 R2) a obţinut locul IV, la clasa RC4.

 

„Ne vom stabili obiectivele etapă cu etapă. Acum, echipa concurează cu patru echipaje la start. Pornim la drum cu bucurie și cu dorința de a trece peste acest an critic pentru noi toți. Încercăm să ne adaptăm unui sezon dificil și sperăm ca parcursul în această formulă a echipei să fie de bun augur”, a spus Traian Pavel, managerul echipei.

 

Evenimentul a programat șase probe speciale, cu peste 100 de kilometri cronometrați și 374 de kilometri de distanță totală, dar și cu numeroase provocări pentru concurenți (67 la număr) de-a lungul celor două zile de concurs. Cu un start festiv în Pitești și două treceri pe „noutatea” anului, proba specială „Godeni”, în prima zi, raliul a continuat cu parcurgerea celui mai cunoscut drum din România: Transfăgărășan. Acolo, virajele dintre Barajul Vidraru și Cabana Capra au pus la încercare tehnica, viteza și curajul piloților, atât în urcare, cât și în coborâre. 

 

Raliul Argeșului CATENA a revenit în 2019 în peisajul de raliuri, după o absență de nouă ani. Astfel, cu o pauză lungă între sezoane, cu incertitudini majore pentru toate echipajele (debutul competiției a fost amânat cu peste 60 de zile) și cu un calendar competițional redus de la nouă la șase etape din cauza măsurilor, regulilor și restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19, cea de-a XX-a ediție a Campionatului Național de Raliuri a pornit în forță cu una dintre cele mai apreciate competiții din acest sezon.

 

Pentru DTO Rally Team, sezonul 2020 continuă cu o nouă cursă pe asfalt, pe 17-18 iulie. Raliul Perla Harghitei Tess by Total va avea loc, în premieră, pe probele speciale din județele Brașov și Harghita. Competiția va reprezenta o noutate, având programate o zi de cursă la Brașov și una la Odorheiu Secuiesc, într-un acord dintre organizatorii celor două evenimente care până anul trecut erau distincte. Vor urma Raliul Sibiului (14-15 august 2020), Raliul Iașului (4-5 septembrie 2020), Transilvania Rally (25-26 septembrie 2020) și Raliul Aradului (23-24 octombrie 2020).

 

 Urăm mult succes membrilor echipei DTO Rally Team!

 

 Catena susţine campionii!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galenus1/podiumuri-pentru-dto-rally-team-la-raliul-argesului-catena-2020