CURSURI DESEN, PITURA SI MODELAJ

BUCURESTI - 18 martie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Galeria Basil, cu ocazia aniversarii a patru ani de existenta, anunta deschiderea unei noi locatii, denumita Basil Art. Este, poate, o premiera pe piata din Romania: o galerie de arta privata – doua locatii.
“Basil Art – ateliere de pictura” isi propune sa se adreseze in primul rand iubitorilor de arta practicanti, satisfacand numarul mare de crereri in randul copiilor si a adultilor in domeniul cursurilor de desen, pictura si modelaj, dar si artistilor ce doresc sa-si puna in aplicare proiectele expozitionale.


ATELIER DE DESEN, PICTURA SI MODELAJ
Locatie: BASIL ART – Str. Popa Soare nr. 29, Bucuresti
PERIOADA DESFASURARE: martie – iunie 2009
LIMITA DE VARSTA: 4 – 11 ani
DATA LIMITA PENTRU INSCRIERI: 10 februarie 2009
Cursul va cuprinde:
Nr total sedinte: 16
- 6 sedinte pictura (gouache/hartie A3 si hartie de mari dimensiuni)
- 1 sedinta pastel (oil pastel/hartie)
- 1 sedinta grafica (penita si tus/hartie)
- 2 sedinte Modelaj (lut)
- 2 sedinte pictura pe sticla (icoana/sticla)
- 2 sedinte colaj (colaje hartie colorata)
- 2 sedinte tehnici mixte (colaj, tus, pastel, gouache/hartie)
Costul cursului este de 560 Ron si se achita integral la data inscrierii. Acest cost include costul materialelor de lucru pentru desfasurarea intregului curs, in cadrul atelierului.
Cursantii vor beneficia de o expozitie organizata la Galeria Basil pe o durata de 3-5 zile. Vernisajul va fi anuntat cu cel putin 3 saptamani inainte. In cadrul vernisajului, cursantii vor primi o diploma “Pictor Amator!” (neavizata de Ministerul Educatiei). La expozitie vor participa doar acei cursanti care vor finaliza cursul (prezenta minima de 12 din 16 sedinte).
Acest curs este unul de tip hobby, care-si propune atat descoperirea unor talente in randul copiilor, cat si dezvoltarea creativitatii, a simtului culorii si a imaginatiei.

Pentru orice alte detalii sau nelamuriri, va rog nu ezitati sa sunati la 0726113494 – persoana contact: Luminita Vasile.
Inscrierile se fac la Galeria Basil, Str. Dionisie Lupu nr. 46, Sector 1, Bucuresti
In curtea Casei Universitarilor


Despre Galeria Basil.

Fii ceea ce vrei sa devii! Galeria Basil. este o galerie de arta care isi propune promovarea artistilor pe plan national si international. Galeria dispune de un spatiu expozitional generos si neconventional in care organizeaza periodic vernisaje, seri de muzica si poezie, saloane culturale si alte activitati cu caracter artistic.

Luminita Vasile
0726113494
www.atelieredepictura.ro
cursuri@galeriabasil.ro
031-8059757
cursuri@galeriabasil.ro